bi topik acmıştım eylul ekim ayında tup bebek yaptıracaklar başlığı altında. acma nedenim kendi yaşadığım deneyimleri yazıp yine benim gibi anne olma yolunda zorluklarla mucadele verenlerle guzel paylaşımlar yapmak, acılarımı sevinclerimi umudu ve umitsizliği paylaşmaktı kendimce. ama o topik oyle bir yer haline geldi ki hamilelerle sevinip hamile kalamayanlarla uzulmeye başladık . oyyle bir bağ oyle bir yol arkadaşlığı oluştu aramızda. ve bu yol arkadaşlığı meyvelerini vermeye, topiğimizde nazar boncuklarımız artmaya gozlerimiz sevincten sık sık dolmaya başladı. ben belki henuz alamadım nazar boncuğumu ama nazar değmesini hic istemediğim arkadaşlarım icin, yakın zamanda bebeğimle beraber nazar boncuğumla bu sayfaya transfer olacağım icin ve listemizdeki tum arkadaşlarımızın da bebekleri nazar boncuklarıyla beraber bu topiğe katılmaları icin acıyorum bu sayfayı

)
Umarım dualarımız kabul olsun dilerim temmuz ağustos aylarında bebeklerimiz kucağımızda olsun

)
sinem25, nec86, aymutu, myra, elon sağlıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza ve lutfen bizim icinde dua etmeyi unutmayın....