Merhaba arkadaşlar ..Daha once de konu acmıştım ucretsiz izindeyim eşimin işi dolayısıyla Avrupa ’da bir ulkeye geldik ..Ben 16 yıllık oğretmenim ve 12 yaşında bir oğlum var.oğlum burada ozel uluslar arası okula başladı ama cok pahalı..Ev kirasi diğer masraflar deyince anca yetiyor para .Aslında size danışmak istediğim bu değil .Burada işe başlasam ,eşimle ayrılsak o para benim burada gecinmeme yetecek para olmayacak sadece kiralar 1500 benim en fazla alacağım 2000 olur .yani mumkun değil yetmez.Ben oğretmenlikten emekli olsam taaa 61 yaşı beklemem lazım ki o da erkenden emeklilik olduğu icin para bile olmayacak (daha emeklilik konusunda da emin değilim belki de olmuyordur)Yani demem o ki ben donmeye karar verdim.Evde ki bulgurdan olmak istemiyorum.Hazır orada belli duzeyde gelirim var ,devlet guvencem ..Eşim zaten uzaktan calışıyor ama ulkede kalması lazım vergilerden dolayı Tr den calışamıyor ama izin alıp aralarda gelir ,oğlumla biz tatillerde babasının yanına gelir gideriz ..Sizce cok mu kotu fikir ya kafayı yemek uzereyim.
Bana buralar cok kotu her şey cok pahalı falan demeyin ,burada yaşamak tek maaşla benim olumum olur ..
Ha ilaveten eşime ayrılırsak falan diye evlilik sozleşmesi imzalayalım her ay 1000 Euro yatırırsın sonucta senin icin işimi bırakacağım dedim sonuc hic sıcak bakmadı