Herkese merhaba kızlar Eylul ayında anne oldum cok şukur (Rabbim isteyen dileyen arzulayan herkese nasip etsin inşaallah) ilk kez anne oldum bu yuzden cok dikkat ediyorum her şeye belki de evhamlıyım. Ama sorum şu ki bebeğimi biberonla beslerken yuzume bakmıyor, karşıda oturan biri varsa ona bakıyor, etrafı izliyor,ara sıra yuzume bakıyor. Kucağıma aldığımda az bakıyor yuzume, kucağımda bile başka yerlere bakıyor, uzattığımda ise uzun uzun bakıyor konuşuruz agu gugu seslendiğimde bazen hemen bakıyor coğu zaman hic oralı olmuyor, boğazımı patlatsam da bakmıyor, bazen tek sefer seslenmemde bakıyor bazen hiiiic bakmıyor yada gec bakıyor. Tecrubeli anneler acaba normal mi bunlar yoksa bir doktora goturmeli miyim icim icimi yiyor resmen. Bu arada donuyor,biberonu gorunce heyecanlanıyor,agu gugu konuşuyor, ayaklarını tutuyor, oyun halısında uzaktaki oyuncağına uzanıyor, emziğini kendisi tutuyor cıkarıyor 5 bucuk aylığız. Beni tek endişelendiren nokta her seslendiğimde bakmaması sizce normal mi yoksa doktora goturmeli miyim lutfen yardım edin kızlar.
Bu arada calışmaya başladığımdan beri bebeğimin beni umursamadığını sevmediğini duşunuyorum oyle hissediyorum hic sevinmiyo beni gorunce buna ayrı uzuluyorum