Merhaba 27 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim.Kendimi bildiğimden beri adet duzensizliği yaşadım. Genelde 5 gun ,10 gun,15 gun,20 gun gec olurum bazende Tarlusal kullanırım.Defalarca doktora gittim bekarken hepsi doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullanıp bıraktım cunku inanılmaz kilo yapıyor. Sonraki donemde kilo vermek icin uğraştım belli donemlerde adet duzenim oldu sonra yine bozuldu yani kısır bir dongu. En son gecen Mayıs ayında 40 test yaptırdım cunku bebek istiyorduk oncesinde tum kontrolu yapalım dedik. Bu doktorda PKO olduğumu soyledi. 6 ay dene gel dedi. 8.aydayız ancak hala bebeğimiz olmuyor

. Tekrar doktora gittim adetin 3.gunu yapılan sonuc: TSH:3.84,FSH:6.08,LH:10.18,Estradiol:28,53 ve Prolaktin:14,53. Ultrasyonda hic kistim yok . Progestron olcumu yaptırdım adetin 21.gunu ancak cok duşuk cıktı. Yumurtam 6 mm de kalıyor.Yumurta gelişimi icin ne yapcam bilmiyorum.Gecen sene daha zayıftım ve değerlerim daha duşuktu. Yediğime dikkat ediyorum herşeyi deniyorum ancak kilo veremiyorum

Değerlerime gore LH yukselmiş

ne yapacağım bilmiyorum. İlac kullanmak istemiyorum Doktoralar 1 yıl olmadan gelme diyor şaştım kaldım. Soğan kurunu denemek istiyorum bu ay. Yani yarın itibari ile adetim bitmiş oluyor hemen başlayacağım. Var mı benim gibi sorunu olan ??? hamile kalmak icin ne yaptınız??? Ne olur cok bunaldım. Buarada calışıyorum ve eşim nasip destek oluyor.Etrafımdaki tum arkadaşlarım hamile herkes soruyor cok sinir bozucu. 3 ay boyunca hic duşunmedim ancak yine olmadı bana yardımcı olun doktora gidince hepsi aynı şeyi soyluyor

Allah hepimizin yardımcısı olusun.