Merhaba
Hepimizin pilinin bittiğiniz, umudunun tukendiğinin farkındayım. Cok sancılı bir surecten geciyoruz. Fakat ben bunu şiddetli bir şekilde yaşıyorum nedense. Zaten depresif bir kişiliğim var.
Hayatta hic birşeye heves edemiyorum. Evleneceğim, ama masrafları duşunduğum zaman karnıma ağrılar giriyor. Cok bir birikimim yok yaklaşık 25 bin TL civarı ve bu surecte yalnızım. Ailemden bir destek goreceğimi duşunmuyorum.
Daha yolun cok başında maddi olarak cok yıprandım. Surekli bunları duşunuyorum. Kendimi iş anlamında da ileriye taşıyacak bir hamle yapamıyorum. 4 yıldır muhendislik yapıyorum aldığım maaş ise 4500 TL.
Şuan uzerime yıkıldığını duşunduğum 4000 TL lik kart ekstrem var. Duşunduğum dedim cunku ailem borc olarak kullandı ama vereceklerini duşunmuyorum .
Burnumun ucunda bir sızı var ve gercekten dokunsanız ağlayacak durumdayım.
Evlilik hazırlığında insanın icinin kıpır kıpır olması gerekir diye duşunuyorum. Ama maalesef buyuk bir kaygının icindeyim .
Zam durumu da muamma. Zaten kıdemimiz arttıkca asgari ucret karşısında ezilen bir maaşımız oluyor nedense.
Dilimi geliştirmek, işimi daha iyiye yukseltmek adına da hic bir cabam yok.
Spor yapmam lazım 6 7 kilo fazlam var. Ama bugun 10 dk yapıp oturup tekrar kaygılanmaya başladım.
Durum bundan ibaret..
Silkelenip kendime gelebilir miyim bilmiyorum.
Bu kriz nasıl yonetilir ?