Merhaba arkadaşlar

Cok sayıda pm alıyorum bu konuda. Şuan icin bu toplu kapanmalardan hic etkilenmiyorum. En son 8 ay once 40 adet kanalım kapanmıştı. Onun dışında arada tek tek kapanmalar olur.

Pm den aldığım soruları burdan kısaca cevap vermek istiyorum. Videoları YT den Freemake ile cekiyorum daha sonra Yandex tarayıcı ile toplu halde yukluyorum. O kanalın tum işlemlerini bitirdikten sonra. 1 2 gun bekletiyorum snradan dunya engeli eşleşen geldiği icin. Eğer bu kanala 5 den fazla dunya engeli gelmiş olursa Adsense hic bağlamıyorum. Tum videoları silip farklı kanala geciyorum.

Bu işlemler sırasında herhangi bir bot veya program kullanmıyorum. Uzun suredir bu şekilde calışmaya alıştığım icin ihtiyac duymuyorum.

Kısaca para kazanma gitme durumlarına da değineyim yukarıda yazdığım gibi yukleme sırasında 5 den fazla dunya engeli gelirse bağlamam. 1 Kanal da 2 telif olduğu zaman abone izlenim sayısına bakmam kokten silerim 15K aboneli kanalları bu şekilde silmişimdir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar eksra soruları merak ettiklerinizi konu altından sorabilirsiniz. Kazanca yonelik bir konu değil daha cok kanal kapanmaları icin acılmıştır...