Slm kızlar…ailemden biri zor durumda,ayda yeri geliyor bin yeri geliyor 500 ihtiyaclarını gidermek zorundayım hani mecburiyet gibi bi şey yapmazsam olmaz yani bunu eşime soylemiyorum bi şekil ikna ederim bi şey demez ama tartışma durumunda başıma kakma ihtimali var ve istemeye istemeye kabul eder etse de.Kendine hic harcama yapmayan asla boşa para harcamayan hatta gerektiğinde bile kendi ihtiyaclarını erteleyen biri eşim..bu arada ben ondan cok kazanıyorum eve giren para toplam 9 bin civarında ev kredimiz var araba İcin para toplamak istiyoruz 2 cocuğumuz var..bu verdiğim bin,500 liralardan dolayı karttaki acıkları fark ediyor niye bi turlu kapanmıyor bu kartlar diye sorgu suale başladı gercekten ne yapmam lazım bilmiyorum ondan gizlediğim icin huzursuz oluyorum ama gercekten istemez yapmamı o banane diyebilir ama benim ailemden biri ve cok zor durumda ben banane diyemem ha tartışma cıksa kendi paramdan veriyorum diyip uste de cıkabilirim ama istemiyorum bunu yani ne yapacağımı şaşırdım ne yapmam nasıl davranmam lazım gercekten