Selamlar,
Biraz cinsel icerikli olabilir. Ama rahatsız edici derecede değil.
Nişanlıyım. 1 yıldır beraber yaşıyoruz. 1 yıldır da cinsel hayatımız var. İlişkimizde para pul(butcemiz ortak, bana sormadan gomlek dahi almaz) saygı sevgi hic bir sorunumuz yok. Sorun yaşadıkca 1 yıl icinde birer birer cozduk. Birbirimize uyum sağladık. Nişanlım evcimendir. Ev işine de yardım eder. Kariyerime en buyuk destekcimdir.
Akşam işten geliriz sarmaş dolaş otururuz yatana kadar. Uyurken de sımsıkı sarılır, oper koklar. Surekli dokunur, sever ve ısırır. Her yerim curur hatta.
Ama cinsellik konusunda bir garibiz ve ben bunu cok kafama takıyorum artık. Birlikte yaşamaya başlamadan evvel surekli birlikte olmak isterdi, ben istemezdim. Şimdi tam tersi. Başta dersini calış vs bahane uretiyordu, sonra ben operken dudaklarını kasmaya başladı. Onu operken yoruluyorum o derece. Sonra direk reddetmeye başladı. Kac kere ayrılma noktasına geldik bu sebeple. Hep regl donemime kadar duzelip başa sardı.
Son seferinde istiyorum ama inat edip, bastırıyorum yoksa kendimi sana ezdirmiş olacağım falan dedi. Neymiş ben onu her an terkedecek gibi davranıyormuşum. Bunun sonucunda ben tabii patladım, ağladım falan. Neyse sonra iş seyahati icin şehir dışına gidecektim, o hafta duzeldi. 2 gunde bir 2şer 2şer gidiyordu, hep o istiyordu. Sonra dondum, seni cok ozledim vs yine cok guzel gitti. Sonra araya regl girdi, onun da sınavı vardı. Bekledim sınav bitti. Sınav akşamına hazırlık yapmıştım biraz. Bana dediği ben romantiklik sevmiyorum, mum falan bırak şunları. Ben de o akşam film koptu. Ben sana değil o ilk baştaki adama aşığım beni kandırdın dedim. Boyle bir ilişki istemiyorum dedim... Neyse uzatmayayım. Soz verdi, ben her şeyi duzelticem ozur dilerim falan dedi.
Ertesi gunde evdeydik. Bana yemek yaptı, kahvaltı hazırladı, film izledik beraber. Akşam oldu yanına uzandım opuyorum. Dudaklar yine kaskatı. Seni operken yoruldum ne oluyor yine dedim. Ben opuşmeyi sevmem dedi. Ben de 1 yıldır şimdi mi soyluyorsun dedim. Ozur dilerim soylerim bundan sonra dedi. 5 dk opuşmek bana anormal geliyor dedi. Yanağımdam op dedi. Sonra mevzu aynı yere geldi. Sana gore her gun mu olmalı dedi? Ben de her gun değil ama bu da anormal dedim. Eskiden boyle değildi neden dedim? Nedenini niye arıyorsun boşver sen de isteme dedi. Cozum olarak ben olsam sadece partnerim isteyince yapardım dedi. Ben de boyle devam etmek istiyorsa ayrılmamız gerektiğini soyledim dondum arkamı. Geldi sarıldı ve uyudu.
Bu arada nikah tarihi almak uzereyiz. 1 gun once artık hazırlıklara başlayalım diye o actı konuyu. Ben de erteliyorum bu yuzden. Evlilik sureciyle alakalı da sorun yok. Ailelerle aramız iyi.
Bana bir akıl verin? Ha ben bu adama ne yapayım? Nasıl bir yol izlemem lazım? Sırf nu yuzden butun olumlu ozelliklerini kesip atamam. Bir de bu beni cok etkiliyor artık. Moralim cok bozuldu. Ofis gunumu kaydırdım. Bu saate kadar yataktan cıkamadım, uyuyamadım da.