Merhaba internette bu konu hakkında gezinirken burada bir olayı okudum. herkes farklı acılardan bakabilmiş farklı yorumlar yapmış. pek arkadasım olmadığı icin icimi dokeceğim kimse yok cevremde. umarım yanlıs bisey yapmıyorumdur. hesabımı da şimdi actım uzun zamandır buralarda gezinmeme rağmen.
uc ay sonra 2 sene olacak ilişkim. bugune gelene kadar cok fazla şey yaşadık. o icine kapanık birisiydi başlarda, benimle yaşadığı gibi bir ilişkisi olmadığını soyluyordu hep. ondan dolayı kendisini ifade edemiyordu. kavga bile edemiyorduk cunku ben konusurken o susuyordu. hatta bi kac kere ağlamıştı. ben o kadar cok soyleniyordum ki. tartışmak istiyordum cunku bence bazı durumlarda tartışmak bağırmak olayı atlatmak icin daha etkili oluyor. daha sonralarda yavaş yavaş acıldı. bense tam tersi her şeyi konusarak halletmek isteyen acık sozlu biriydim. ama o bu hale gelene kadar cok yıprandım. her fırsatta konustum her seyi ince ince anlattım vs. artık benimle her seyini paylaşıyor, coğu şeyi ilk once bana anlatıyor. ailesiyle cok icli dıslı değil ve onun da dostum diyip her derdini paylaştığı bir arkadası yok. ondan dolayı da surekli konusabiliyoruz. eskisinden daha samimiyiz ama arkadaş gibi olduk. romantik değil, en buyuk sorun bu benim icin. ben ilgi seven bi kadınım ama karsımdakine de kendimden cok değer veririm her gun ararım sevdiğimi her fırsatta belli ederim. ama o ben soyledikce cevap veriyor. hatta o kadar acığız ki hediye istediğim zaman soylemem gerekiyor. bana ozel bişeyler yapar mısın dediğimde yapıyor. gecen gunlerde bir arkadasına bisuru cikolata almıs goturmus. ona cok kırıldım. icinden gelmiş yapmış. ama benim dile getirmem gerekyor. ben de şakasına takılıyomus gibi yaptım bana hic o kadar cıkolata almadın diye. gulduk konuyu kapadım. bana hediye almıs canta vs. bana daha cok değer vermesini istiyorum. o tek basına dolasıp gezebiliyor ama ben her fırsatta onunla gorusmek istiyorum. uşengec biri olmama rağmen onunla her yere gitmek istiyorum. ama o bana bugun işim var gelemem diyebiliyor. ikinci sırada gibi hissediyorum. sanki artık sıradan iki kanka gibiyiz. nasıl soylenir bilemiyorum ama sevgiliyiz sonucta daha sadece 2 sene oldu, cinsellikte de hic istekli değil.
acaba bana olan ilgisini mi kaybetti. ben de biraz kilo aldım ama asla onu ima edecek bir şey de soylemedi. kuruntu mu yapıyorum? onu seviyorum, ama bana seni seviyorum dediğinde nedense hic inanasım gelmiyor.