Merhaba kk uyeleri , konuya başlayayım .bi sevgilim var 3 -4 aylık bir suredir birlikteyiz. Arada Instagram takipcilerine takip ettiklerine flan bakıyorum ,kontrol ediyorum. Yeni birileri eklenince dikkatimi cekiyor. Kizlari ekliyor ,onu geri takip edenler kalıyor ,etmiyorlarsa ertesi gun onu siliyor. Ve bu kişiler hep acık sacık sacma sapan pozları olan kizlar oluyor.bi kere farkettim sordum birşeyler uydurdu sen takintilisin ama yapcak birşey yok tamam cıkarayım dedi cıkardı. 2.kez yine aynı şeyi yaptı kim dedim .bilmem nerden tanıştım tanıdığım biri dedi buyuk kavga ettik.bana guvenmiyorsun dedi uste cıktı .bende bağırdım yuzune kapattım .aradı sonra konustuk. sonunda tatlıya baglandi ikimizde dikkat edicez dedik. Kendi kendime karar aldım eklese bile onemsemicem diye.yoksa gozunde sizofren olcam diye dusundum.uzerinden bi sure gecti yine devam etti. En son birini eklemiş bende kendi hesabımdan ekledim ki eklendiğinden beri hep beğenmiş kizin resimleri.sonra benm ekledigimi farketti niye ekledin dedi.sen niye ekledin o kim dedim.bilmem x abinin eski sevgilisi .kız x abiyi engellediği icin benden eklettirdi dedi.ne alaka senin sifren x abide mi var dedim yok ama hergun konusuyoruz x abiyle dedi.hep boyle mi olcaksin boyle devam etcekse etmesin flan dedi .ozel alanina cok karışıyormuşum bi suru şey soyledi .bende bağırdım o da bana bağırdı uste cıktı guvenmiyorsun dedi .sonunda biraz yumuşatarak kapattık telwfonu. Bana kızı engelle bende şimdi engellicem x abiye dedim sevgilimle aramda sıkıntı oldu dedim ,dedi. Sonuc şu an buz gibiyiz sizin yorumlarinizi merak ettim ne yapmam gerek.suclu cıkarıyor uste cikiyor nasıl yapıyor bilmiyorum. Bana ne yapmamı onerirsiniz veya onun amacı nedir