Boşanmam lazım artık biliyorum ne kocamın ne de kayınbabamın sozlerinin cekilecek yanı kalmadı iki laflarından biri git boşan boşarım seni dayanamıyorum artık boşanmaya cesaretim yok ama artık boşanmalıyım ailem ablam omur boyu ustume gelecek sen ufacık sorunları cekemeden diye bu evde yaşamak bu adamla bir arada olmak bana artık zulum ama boşanmış kadın olmaya da cesaretim yok belli hamileyim onu bile bilmiyorum hep biraz daha sabır diyerek geciyor omrum eşim ailesine yalan soyluyor hakkımda babası da ustume geliyor artık eşime yapmacık sevgi gosteriyorum sevilecek yer bırakmadı keşke olsem diyorum keşke olsem de kurtulsam ama bunlar yuzunden imansız gidemem yapamam keşke o olse diyorum kotu ya birşey olmuyor
Dayanamıyorum artık ama dayanmak zorundayım boşanmış kadın olmak istemiyorum belki biraz gecse duzelir diyerek heba ediyorum her gunumu gecenin bu saati ben hala ağlıyorum...
Allah ’ın neden ben neden herkes gibi mutlu iyi ailem olmadı ne zor rabbim imtihanım
Doğduğun yer kaderindir gercekten doğulu olmak hic zorlamamıştı evlenene kadar...
Surekli eşimin seni boşarım tehtidinin ustune kayınbabamın olmuyorsa git boşan lafları eklendi kaldıramıyorum artık bu hakareti diyorum beni istemeyen gitsin boşasın ama sucu guya bana atacaklar sağda solda koz dava actı diyecekler...
Dayanamıyorum allahım boğuluyorum yok mu bir cıkış kapısı doğulu olmak cok kotu okumuşum calışıyorum paramı kazanıyorum gorduğum muameleye bak dayanamıyorum ama daha fazla gurultu cıkarırsam aşiretcilik namus davasına birilerinin olmesinden korkuyorum
DAYANAMIYORUM ARTIK YETER NEYDİ BENİM GĞNAHIM GENCLİĞİME YAZIK KENDİME ACIYORUM AMA SADECE BEN KENDİME ACIYORUM DAHA 27 YAŞINDAYIM BEN