Merhaba Hanımlar
Uzun zamandır buraya konu acmıyordum
Eşimle coğu zaman kavga halindeyiz anladımki hayata bakışımız olayları değerlendirmemiz cok farklı, bunun icin kimse kimseyi suclayamaz tabi ama sorunun sonucu tatlıya bağlanmıyosa hep eksik yaşıyorsunuz
Her neyse konuya gireyim.. Şimdiden soyleyin uzun yazıcam kusura bakmayın. Fikir acısından..
Malum koronavirus sebebiyle evdeyiz eşim ve ben yalnızız. Eşimin erkek kardeşi ve eltim yurtdışında yaşayıp sonradan Turkiyeye gelmiş ve biz evlenmeden once aynı evde 10 yıl kadar birlikte yaşamışlar. O yuzden ziyarete gittiğimizde eltim pek misafir GB davranmaz bazen hoşgeldin bile demez hatta direk iceri gidip sonra yanımıza gelip bize h. Geldin demeden eşiyle kavga bile eder. Her neyse bunları cok onemsemedim. Fakat en son yine gittiğimizde kapıyı acıp bakıp iceri gitti. Şok oldum. Sonradan oğrendimki eşimin bir onceki tek ziyaretinde eltim ve kaynımın kavgasına eşim mudahil olduğu icin ona kusmuş. Ben olaylardan mi haber bozuldum tabi. Ordan cıkınca soyledi eşim.. Hadi bunuda es gectim. Bir zmn sonra evlerinde yapılacak Bi aile toplantısı icin eşim eltimi aradı sanırım boylece barışma oldu benide davet etti. O davete katılamadım ben rahatsızlandım. zaten başka bir zaman bize geldiler ben hep guler yuzle karşılarım aynen de oyle yaptım hatta zamansız kahve istedi yaptım fln.
Aradan 2 3 ay gecti bu arada hic goruşemedik. Eşimin d. Gunu vardı 1 gun once eşim kaynımı aradı onlar konuştular sonra eltim aldı teli ve eşimin henuz gelmeyen d. Gununu kutladı sağolsun.Hadi onada neyse pazar gecesi eşimle oturuyoruz sohbet muhabbet tatlı yaptık. Ben sosyal medyada paylaştım eşimde w..p dan paylaşmış hatta eltimin teline atmış cunku yarım saat once onlar Bi video iletmiş
Pat telefon caldı arayan ELTİM!!!
saat 12 yi geciyor. Attığım video ile ilgili gordunmu ne guzel dimi o pastayı senmi yaptın inanmam fln.. Yarısını duyuyorum yarısını duymuyorum eşim kaynımı sordu icerde dedi.. Siz napıyosunuz diyo eşimde işte yanımda oturuyoruz fln diyo. Direk beni sormuyo yani.. En son tamam canım dediğini duydum.normalde oyle hitap etmez eşime Cunku alkolde almış şuursuz.kapattı teli. Sinir oldum
Eşime neden aradığını sormam la beraber eşimle tartışmaya başladık. Bu saatte aranmaz dedim.. Alkolluyken hic aranmaz.beni aramıyor etmiyor. Eşine bunları soylememle kopurmesi bir oldu ne demek istiyormuşum ben.. O bilmem nemiymiş..
Bende bağırdım beni niye aramıyor diye. Sen ona acık kapımı bıraktın dedi bana!!
Yazıklar olsun dedim onun bize yaptığı terbiyesizliğin onda birini yapmadım ben. Eşimle konuşmuyorum şu anda cok kırıldım ve sinirlendim. Siz ne duşunuyorsunuz.. Cok uzgunum..