merhaba arkadaşlar ben bir işyerinde 2 aydır sekreter olarka claışıyorum rutin işler masa tozları,cay yapma,bulaşıkları mulaşık makinesine koyma vs vs Allah'tan teknokent ofis telefon yok faks vs yok o konuda rahatım ancak ofisteki benden kucuk arkadaşlar geldiğim ilk gunden bu yana kendilerini bir halt sanmalar,boylarından buyuk laflar vs dedim ben bunlarla anlaşamam ama yine de on yargılı olmadım yemek aralarında yanlarına gittim vs sohbetlerine katılmak istedim bir insanı elinizin tersi ile itersiniz ya onun gibi muhattap olmayarak beni devre dışı bıraktılar ben de kendi kendime '' ha oyle mi siz kimsiniz ki ağzınızdan kerpetenle laf almak icin mucadele edeceğim,siz kac kuruşluksunuz ki hayatımda sadece bir donem olup kalan donemlerinde işten cıkarsam olmayacak insanlarsınız ki sizi neden takayım dedim asla takmama kararı aldım birde cok değişkenler bir gun konuşuyorlar bir gun hic pas bile vermiyorlar onun icin ikili insanlardan uzak durmak lazım artık gunaydın dışında mutfak olduğum zamanlarda yani denk gelirse muhattabım değilse yok cunku ekmeğimi onlar vermiyor birde ben izin almayı takan birisiyim ama dedim ki kendi kendime ''bunlar icin mi taakacasın izni salla insan kaynaklarından alırsın iznini tamam iceriden birisine de izin alınca gelemeyeceğini soylersin bitti kim copleri alıyor yada misafir gelirse ikramda bulunuyor kargoları kim yapıyorsa salla gec hic takılma insansın kole değilsin'' dedim
sizlere benden nacizane tavsiyem herkes gelir gecer geride tek siz kalırsınız onun icin asla kafanıza takmayın ve değerinizi bilin ve hele ki calışansanız bir iş yerinde ne kadar mesafe o kadar kafa rahat