Hani cocuklar yerlere yastıkları koyar başlarlar kanepeden atlamaya.. bir iki uc derken anne gelir mutfaktan atlamayın komşular rahatsız olur yapmayın etmeyin der ama cocuklar kendi seslerinden annelerini duyamaz anne sesini yukseltir..
Gece tam uykuya daldınız viyak viyak bi bebek sesi tum apartmanı inletir 5 10 dk surer annesi onu uyutana kadar. Aynı gece birkac defa tekrarlanır bu kadın neden uyutamıyor bu bebeği" dersiniz...
Alt katınızda cocuk bağırışmaları duyarsınız kavga ediyorlardır anneleri de bağırır yapmayın etmeyin ayrılın diye...
Cok can sıkıcı değil mi? İşte ben de bunlardan muzdaribim ama ben o Anneyim.. Surekli kapıma gelen komşular cocuklarınız cok ses yapıyor şikayetleri.. Ne yapayım cocuklar cok sıkıldı evde olmaktan gunde 1 kere parka indiriyorum 24 saat parkta tutamam ya...
Şuan tepemde inanılmaz yuksek sesler tepinmeler belli ki yatılı misafir var ama ben şikayet edemem cunku benim cocuklarım yuzunden onlar cok cekti gidip de ne dicem cok gurultu geliyor mu?
Evet apartman hayatı boyle birşey ama gercekten cok yoruldum moralim hep bozuk. Okul acılsa da normal duzene donsek ama şuan o da imkansız gorunuyor. Viruste 375.dalga tum hızıyla bize doğru geliyor muhtemel bu kış da online derste olacağım hem kendim hem cocuğum aynı anda zoom savaşı vereceğiz..
Cok dertliyim cok moralim bozuk. Bilin bakalım benim cinsiyetim ne tabiki kadın! Neden erkekler bunu dert etsin ki coktan 2.uykusuna gecti bile...