Edit: acıkca yazayım tamam benimkinin daha once hic cinsel birlikteliği olmamış bunca sene bu durumdan aşırı muzdaribim gram keyif almıyorum konuşmaya calıştığımda cok bozuldu. Karakterini ozunu seviyorum ama bu da Sıkıntılı bir durum yani napcam bilmem

Daha once bir konu acmıştım. Erkek arkadaşımın yaşının benden kucuk olması diye. Bu bir sorun olmadı aylar gecti hatta gayet iyi anlaşıyoruz.
Karşıma cıkan en anlayışlı en duşunceli insan. Bu Tanrıca gibi davranıyor oyle ilgili sevgi dolu Ama..

İlk zamanlar sorun etmemiştim artık ciddi sorun olan bir konu var.

Bu arkadaşı ben ilk gorduğumde cok beğenmiştim yakışıklı karizmatik boylu poslu cekici biri aslına bakılırsa ve hic sevgilisi olmamış evet hic.
Şaka zannettim ama değil. Ve hic cinsel birlikteliği de olmamış. Buna da inanmamıştım ama zamanla doğru olduğunu anladım.

Lise de kendi halinde biriymiş universite de malum muhendislik olunca ve bizimki de biraz sessiz sakin olunca bişi olmamış
İlk zamanlar en kotu ne olabilir ki diyordum ama oluyormuş. Bir erkeğin ilk sevgilisi olmak guzel ama ilk birlikte olduğu ! Kadın olmak berbat bir şey.

Acaba hormonlarında mı bir şey var ki diyorum anlamıyorum normal gibi. İsteği var tutkulu gorunuyor ama ben İki ucten sonra ben tamamen bıraktım o işi.
Cunku zerre anlamıyor Nasıl anlatsam benim yaşam tarzımın yanında atlı karıncaya binmek gibi duruyo.

Sanırım iki ayı gecti artık uyuyamıyorum ruyalarıma filan giriyor alt ust oldum.

Bir iki kez konuşmayı denedim hem cok uzuldu hem de bozuldu.

Konuşularak duzelecek bir şey mi onu da bilmiyorum.

Gelecek planı kuruyor ama boyle omur gecmez

Ayrılsam vallahi ayrılmak icin hicbir sebep yok. Boyle de olmuyor.

Kac haftadır kafamda bu olay bir iki yaklaşmaya calıştığında oralı olmadım hic istemiyorum basıma geleceğini hic tahmin etmezdim boyle bir şeyin ya valla zor durumdayım napcam bilmiyorum