Merhabalar Kadınlar Kulubu'nun değerli hanımları.. Uzun zamandır siteyi farklı amaclar, konular icin takip edip, oldukca da verim alıyordum. Fakat şu sıralar benim de bir derdim var. Bu konuda tecrubesi olanlar veya fikir vermek isteyenler olursa cok sevineceğim.
Sevgilimle yaklaşık 5 yıldır tanışıyoruz, son 4 aydır sevgiliyiz. Şoyle ki oncesinde arkadaştık yani, sohbetimiz iyi, kafaları saran, beraber eğlenebilen iki arkadaş. Neyse uzun zamandır hic konuşmamışken haziran ayı gibi bana ulaştı, askerdeymiş, artık vaktinin geldiğini uzun zamandır soylemeyi planladığını, sevgili olarak deneyebilir miyiz dedi.. Son 1 yıl icinde birkac kez sinyal vermişti zaten. Ben de aşırı şaşırdım, cunku yakışıklı, zeki biri ve etrafında hep kızlar vardı, hep sevgilisi vardı yani... Aylarca hic konuşmayıp birden boyle bir teklifle gelmesine şaşırdım. Ama kabul ettim, cunku ne bileyim deneyelim dedim, ne kaybedeceğiz zaten iyi anlaşıyoruz. Bu arada benden 3 yaş kucuk. İyiki de başlamışız, cok guzel cok ilgili ve beraber eğlenebildiğim, kanımın deli gibi aktığı biri oluverdi 3 ayda. Taa ki gectiğimiz aya kadar. Son 1 aydır aşırı ilgisizleşti, o hassas duyarlı adam gidip gunlerce telefonda tek bir mesaja haber vermeyen, saatlerce gunlerce beni gozu yaşlı merakta bırakan, ilgisiz, seni seviyorumlu mesaja uykum var diyen, sonra konuşalım deyip 10 gun boyunca ben yazmasam yazmayacak bir adam oldu. Hep ben geri dondum, halini hatırını sordum, onu cok ozlediğimi soyledim, dedim askerde olduğu icin boyle normaldir, sonra Başak burcu cok sorumluluk sahibi ondan ilgilenemiyor, cok sıkmayım cok ustune gitmeyin, gecer.. Fakat oyle bir durum ki bu, gunlerce bir şey yazmıyor mesela geldiğinde hicbir şey olmamış gibi aşırı neşeli, hic beni kırdığını aklına getirmiyor, ozur dilemiyor, canım cicim.. Sanki ben mecburmuşum, bunlar normalmiş gibi hep bir gelgitler.. Ben fark ettim bir anormallik olduğunu, bipolar mısın diye sordum. Evet ama bu konuyu kapatalım dedi. Cok ustelemedim, askerliği dun bitti şu an evinde, memleketinde. Dun gece seni o kadar cok ozledim ki, iyi geceler diye yazdım. Verdiği cevap gulerek şu an hic musait değilim.. Yani cidden o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi bazen, kendi kendime gelin guvey oluyormuş gibi hissediyorum. Cok seviyorum ama sanki onun icin cok değersiz, oyle sıradan biriymiş gibi hissediyorum. Birkac gundur bipolarla ilgili yazılar okuyorum. Benim ne yapmam nasıl davranmam lazım, kendisi ilac kullanmıyor, raporu da yok muhtemelen işinde sıkıntı cıkmasın diye istemiyor. Ama onu cok seviyorum, farklı şehirlerdeyiz ustelik, bu ilişki yurur mu, o cok sevgi dolu, guvenilir, aşık olduğum adam bana kendini ne zaman tam olarak acar, ne yapmalıyım.. Uzak mı durmalıyım yoksa surekli ilgimi, sevgimi hissettirmeli Miyim? Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki.. Ama yaşadığımız guzel şeyler aklıma gelince, hepsini bastırıyor bi yandan. Napmalıyım sizce?