Youtube sizin videonuzun o video olduğunu anlaması anlık değil yani goruntu eşleşeni saniyelik değil tahminime gore 2saniyelik resim felan ekliyorsunuz ama o resim surekli orada olduğundan bunu anlıyorlar. Yapmanız gereken 1. saniyede ayrı 2.saniyede farklı bir duzenleme yapmak

Hadi kolay gelsin.
LUTFEN PMM ATMAYIN ARTIK DOLDU CEVAP ATAMIYORUM... YAZIN BURADAN CEVAPLAYIM AMA DAHA NE YAZAYIM MANTIĞI ANLATTIM YANİ GERİSİ SİZİN GELİŞTİRMENİZDE KIRPMA EFFECT FELAN UĞRAŞMAYIN BOŞUNA...
Size her saniyede edit yapın demiyorum guzel arkadaşlar ben size youtube bunu sizin videoya resim ekledğinizde her saniyede aynı resim olduğu icin anladığını anlattım. Eğer her saniyede farklı bir değişiklik yaparsanız bunu anlayamıcaktır siz effecte takmışsınız effect dışındada birsuru değiştirme yontemi var

Bu yazdıklarım uzerinde biraz duşunseniz bulursunuz birşeyler zaten.
Eleştiren arkadaşlara buradan sesleniyorum, konu acma ozgurluğu var okumaz gecersiniz. Zaten eleştiren kişiler forumda nerde beleş orada biten arkadaşlar diye duşunuyorum.
Bu benim yeni duşunduğum bir yontem deneyebilirsiniz ama denemedim bilmiyorum gecermi.