Merhaba değerli hanımlar bir cok konuda guzel fikirlerinizi aldım yine buyuk bir sorun var fikirlerinizi istiyorum.
Ev sahibim bizi dinliyor.
Ev sahibini onceki konumdan okuyanlar bilir surekli peşimizde, durup dururken al fasulyeyi dolabına at diye evin icine girmeye calışan biriydi.Sonra ufak seste evden cık dedi beni korkutmak icin bir suru şey soyledi. Daha buyuk sorun var. İlk gunden beri ben eşimle evde kısık sesle bile ne konuşsam ertesi gun gelip bana o konuda bişeyler soyledi. İlk gunden icime şuphe duştu bilerek sessiz konuşmama rağmen yine bağlantılı birşey soyleyince ertesi gun iyice evde bişey olduğunu anladım sapık kadın.
Oğulları zaten pislik her turlu illegal işi yapacak insanlar birde Kadın ağzından bişey daha kacırdı kaynanam bir gun evde konuşurken birini bıcakladım demiş kadında bana anlatıyor birini bıcaklamış diye peki o kadar net sesi nereden duydun değil mi? Bir gun eşime dedim kek kalıbımı aldı vermedi bir saat sonra getirdi. Bunun gibi bir cok şey. Ozel hayatım kalmadı herşeyi dinliyor bu Kadın herşeyi duyuyor evde bir yerde bişey var. Evi aradım bulamadım belkide tesisatın icine koydu cunku oğulları bu işle meşgul ev işleriyle. Surekli diken ustundeyim sizce nasıl bulabilirim bu ses kayıt cihazını bu konuda bilgisi olan var mı ne yapabilirim konuda ?