Mrb arkadaşlar midem cok hassas uzun zamandır.. tırnaktan ici pis tırnaktan ,bazı durumlardan cok kotu iğreniyorum.. akrabalardan birinin tırnakları hep uzun ve cok pisti ..ilk zamanlar gormemezlige veriyordum.. sonradan acıkca soyledim başlarda ters tepti ama sonradan duzeltti kendini..kendi icin de cevresi icin de iyi oldu bence.. gunlerdir yıkanmayan kokan bir arkadaşım vardı arada bir bir araya gelme durumumuz vardı yemek yiyemez oldum soyledim kibarca bir daha hic gormedim oyle bir durum şuan cok daha zor bir durumdayım ne yapacağım hic bilmiyorum .. aile iicnden birisi haftada 1-2 kez gorduğum aynı sofraya oturmak durumunda olduğum coğu zaman ..surekli elinde cımbız yuz tuylerini alıyor .. yemek yerken sofradan daha kalkmadan cimbizi cıkartır oldu TV izlerken bir ortamda birsuru insan otururken misafir varken, hepberaber cay icerken surekli elinde kıl alıyor ve sonrasında asla el yıkama bir temizlenme durumu yok devam ediyor .. surekli eli killarinda yuzunde .. anneme soyledim uyarsın o ksiiyi diye birkac kez uyardık yemekte yapmadı.. biz yemekteyiz kendi yemek bitsin karsimozda cımbızla devam ediyor .. annem bağırdı cağırdı kıyamet koptu evde .. bir gun duzeltiyor ikinci gun aynı .. midem artık kalkmıyor yuuzne bakmamaya calışıyorum ben bile cımbızla isim olsa iki uc gunde bir aynamla odamda yaparım işimi banyodan once yaparım mesela .. ne yapacağım artık bilmiyorum mecburmusum gibi geliyor katlanmaya dayanamıyorum .. ne yapmalıyım