Merhaba arkadaşlarım
benim baş edemediğim bir sorunum var ve akıl fikir almak istiyorum sizlerden
aylaaar once kaynım(bekar) bir kızla goruşuyordu kız covid oldu yoğun bakımdayken anne-babasını(covid yuzunden)kaybetti.biz bunu kaynımdan oğrendik kendiside koye gideceğini soylerken ooyle laf arasında soyledi cok normalmiş gibi.eşim dedi ki ''sacmalama o kız yoğun bakımda yatıyor sen nasıl gezmeye gideceksin''.kaynımın cevabı ; anası babası olmuş kendi de olsun bu saatten sonra neden yaşasın ki .
Benim hamileliğimin ilk gunleriydi ve aşırı duygusaldım.bu olay; o kızın caresizliği beni cok derinden etkiledi(butun ailesi covid gecirdi kimse yanına gidemiyordu;bir corba rica ettiği arkadaşları da gelemeyiz getiremeyiz bize de bulaşırsa diyip reddetmişler kaynım dahil..) neyse eşimde dedi ki madem bu kadar uzuldun biz uzerimize duşeni yapalım yemek goturelim kapıdan guvenliğe bırakalım.ve yaptık biz bunu tamamen insan olduğumuz icin asla başka bir amac gutmedik.
bir gun kız benim kayınvalidemle konuşuyor.kayınvalidemde(istanbulda olmasına rağmen) kızım ben orda olsam sana bakardım gul gibi diyip yalan soyluyor.kızda dayanamayıp gerek yok gelinin bana surekli yemek getiriyor diye soylemiş bulunuyor.işte kıyamet tam olarak burada kopuyor
nasıl onlardan izin almamışız nasıl sormamışız neden gizli iş cevirmişiz o kız namuslarıymış??? bunların hepsi 2 kap yemek goturduğum icin oluyor.
işler bugune kadar kavga hır gur ile geldi ve ben artık kendi duşuncelerimden cok korkuyorum.gecenin bir yarısı arabalarını elimde anahtarla boydan boya cizmek istiyorum.evlerine zarar vermek istiyorum.bana yaşattıkları herşeyin hesabını sormak istiyorum.ve asla gizli iş ceviremiyorum yaptığım yapacağım herşey dilimde.bunu bunu yapıcam haberiniz olsun diyorum.
ufak tefek cinayetlerdeki merve aksak gibi sinsi ilerlemek ve zafere gitmek istiyorum bunun bi yolu olmalı
icimi dokmek cok iyi geldi iyi ki varsınız