Eşim azospermi tese ameliyatı oldu sperm bulundu.benim hormon tahlillerim yapıldı ve cok şukur herşey normaldi.ilk denememizde 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi ancak gebelik oluşmadı.
2. Denememiz eşimin dondurulmış spermleri kullanılarak yapıldı dollenn sadece 2 embriyomuz vardı ve bunları da kaybetmemek icin 2. Gun embriyosu transfer edildi.2. Denememiz oncesi benim prolaktin hormonun cok yuksekti 1ay boyunca dostinex kullandım.transfer oncesi kan tahlilimde ise hangi hormon hatırlamıuorum ama 4 civarı cıktı.doktorum cok onemliolmadıgını ama trnsfer icin degerin 4 un altında olması gerektiğini soyledive sabahları ac karna icmem icin euthyrox 25mg ilacını verdi.transferden sonra da bu ilacı kullanmaya devam ettim ancak yine gebelikoluşmadı.

Sormak istediğim şu.2. Kez gebelik oluşmadı bunun sebebinin eşimi sperm kalitesi olabileceği soylendi.sperm kalitesini arttırmak icin ne yapabiliriz?tekrar tese olacağız...
Benim rahim filmim cekildi, hipofiz emarım cekildi herhangi bir problm yoktu.acaba embriyonun tutunmasına engel olabilecek bilmediğimiz bir problem olabilir mi? Başka hangi tahlilleri yaptırmalıyım.
Sorunumuz azospermi olduğu icin deneme şansımız cok kalmadı lutfen bize yardımcı olun.