Hanımlar konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum bir yerden başlıyayım
Eşimin annesi 2.evliliğini bitirdi.Bu sırada kışları cocuklarında donuşumlu kalacak yazlarıda koyde gecirsin denildi.Buna sıcak bakmadım.Babannemle annem hayat boyu tartıştı durdular.Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim.

Biraz birikmişimiz vardı eşimle ev alalım dedik. Eşyasınada diğer cocuklarıda yardım etsin evi kurarız diye duşunduk kimse yardım etmedi. Neyse bir ay icinde emekli olacak kayınvalidem birde koyden senelik bir geliri var birazda birikmiş altını var. Velhasılı kelam kombi bozulur, fatura, aidat hepsini eşime kitlemeye başladı.

Tek enayi bizmiyiz diyorum
Bir yanım sus diyor annesi bakmakla mukellef diğer yanım isyan bayraklarını cekmiş Aklımın kıvrımlarını susturamıyorum. Kafam ici kazan gibi…Cok merhametsiz biriymişim gibi hissediyorum sonrada uzuluyorum. Baş edemiyorum kendimle…

Buarada evlenirken carşıda yeni gelin bohcasına kadar istedi bende gonlu kırılmasın diye yaptım. Bir de hediye aldım. Evlendiğimde aldığım altın hediyeyi satıp bozdurup istediğini aldığını soyledi. Bunada bozuldum Biz evlenirkende konu komşunun getirdiği altınları almış bunları vermem demişti Diğer kaynım helalleş onlar onların demiş gelip bize anlatmıştı. Ben taktım bunları benim diye…Boylede biri kayınvalidem…

Eşimle tartışmalarım oluyor. O da arada kaldı ne yapayım kimse bakmıyor sokağımı atayım diye en sonunda ofke patlaması ağlaması oldu Bilmiyorum kızlar bilmiyorum …

Kayınvalidem cocuklardan onu gecindirecek az bir meblağ istemiş. Diğerleride vermeyiz demişler. (Sigortası şuan yok bir ay icinde yaştan emekli olacak) Neyse biz gonderelim ele gune el acmasın dedim. Allah gonlumu biliyor aradan cok az zaman gecince eşim iş hususunda terfi etti. Bu annesinin kısmeti diye duşundum. Ama icime bir fesatlık indi huysuzluk var gitmiyor susturamıyorum aklımı…Eşimi cocuklarımıda seviyorum…

Diğer eltime davranışlarına şahit olduktan sonra artık kayınvalidemle konuşmak goruşmek iletişim dahi kurmak istemiyorum.Değersizlik mi kıskanclık mı icimdekini henuz cozemiyorum. Kendimi saf salak gibi hissediyorum. Bu durumla baş edemiyorum