Merhaba hanımlar. Ben 21 yaşındayım ve ne yazık ki 4 sene once tanımadan etmeden biriyle birlikte oldum zamanla o kadar değişti ki cok sonradan fark ettim bu kişinin aslında akli dengesinin yerinde olmadığını. Bana yaptıklarından dolayı değil de ciddi anlamda bir sıkıntısı var kendisiyle konusan biri bunu gayet rahat anlayabilir mesela.ilklerde cok guzeldi ama zamanla sacmalamaya başladı ornek vereyim kendisi benim 2 dayımı da tanır ve numaraları da var yuz yuze de geliyor bir zaman sonra onun dediklerini yapmadığım her zaman beni dayımlara soylemekle tehdit etti ne ile tehdit etti derseniz dayımlara sadece sevgili olduğumuzu bile soylemesi yeterli(bu konularda aşırı sertler)fakat kendisinde sadece bir kez eve gitmiştik ve evde olduğumuzu belli eden fotoğraflar var yani arkada koltuk vs. Gorunuyor fotolarda. Ailem bunları gorurse tabiki yanlış anlayacaklari icin fotoları atmakla benimle birlikte olduğunu soylemekle tehdit ediyor. 2 sene once kendisiyle tamamen ayrıldım bitirmek istedim fakat 2 senedir kurtulamadım. Ailemin asla oğrenmesini istemiyorum psikolojik sıkıntıları var ve asla duzgun davranmıyor aileme neler diyeceğini bilemem her şey cok kotu de olabilir. Bunu bir şekilde cozmek istiyorum sizlerden fikir almak istedim polise gitmeyide duşundum ama kendisini tanıyorum ve yine uslanacağını duşunmuyorum aksine onu yaparsam yine ailemi ortaya atarak beni tehdit edeceğinden eminim. İnanın oyle bir hal aldı ki bu durum demedigim hic bir şey kalmadı istemediğimi sevmediğimi defalarca soyledim fakat anlamıyor ve benimle 1 saat bile konuşmasa ulaşmak icin kendini yırtıyor adeta. Hastalık derecesinde yani. Arkadaşlarım benimle fotoğraf paylaşırsa onlarada hakaret ediyor kaldır diye hÂl bizim sevgili olduğumuzu sanıyor ve hepimizin sosyal medya hesaplarına şu gizli hesaplara bakma uygulamasından giriyor arkadaşlarım da cok rahatsız bu durumdan. Bu cocuğu ne şekilde uzaklaştırabilirim kendimden ? Bu arada numara değişikliği falan derseniz bana her şekilde ulaşıyor arkadaşlarımı rahatsız ediyor benle konusmayinca. Evimi de biliyor