Kızlar 1 sene 4 aydır uğraşıyorum. 2 ay once pkolu olduğumu ogrenmistim. Sprem testi hormon testleri yapıldı. Adet olduğumda rahim filmi cekilecekti. Adetim 3 gun gecti gecen ay da gecikmişti. Ondan dedim normaldir. Cunku tek cizgiden bikmistim. Aksama misafir gelecek dedim hadi cikmisken test alayım. Eve geldim. Test yaptığımda başla şeylerle ilgileniyordum. Bir kafamı cevirdim. Cift cizgi cıktı.
Bu ay 22.gun progesteron baktılar. 10.5 cıkmıştı. Yumurtlamistim yani. 1 kere ilişki oldu sadece. Allahım sen ne buyuksun.
Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin. Bu ay hayit tohumu, arslan pencesi ve civan percemi ictim 25 gun sabah akşam. Belki de onun mucizesi. En başta tabiki Rabbimin mucizesi.
En kısa zamanda bu duyguyu yaşamanızı tum kalbimle diliyorum. Inşallah 9 ay sonunda hayirlisiyla kucağıma alırım. Pazartesi kan testi yaptıracağım inşallah.
(Bu ay asitli vs. icecekleri de bırakmıştım. )
Pkoluyum. Tedavi icin tum testlerimi yaptırdım. Tedaviye başlayacağımiz ay hamile kaldım.
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Pkoluyum. Tedavi icin tum testlerimi yaptırdım. Tedaviye başlayacağımiz ay hamile kaldım.