Her ufak şeyde surat asılıyor kavga ediyor tartışıyoruz odalara cekiliyoruz. Dun misal 40,45 te yakmış kombiyi burask Doğu Anadolu ve ev soğuk bebek de var . Bende 55 yaptım yine indirmiş uşuyorum dedim sen corap hırka giymiyorsun uşuyorum diyrsun dedi. Laf atışması oldu odaya gitti geldi battabiye aldı başka odada uyuyacak . Birde kanepeyi acıyordu sesler cıkardı gittim ses cıkarma cocuk yatıyor dedim ve bu yataktan gittiysen daha donme dedim. Bu parlamaya başladı sana cocuk icin katlanyorum al cocuğu git bende gidicem evi de atwse vericem bu evde hic guzel anım yok senle dedi 3 senelik evliyim arkadaşlar. İşte senle evlendigime bilmem ne dedi durdu sesini de yukseliyordu .bende madem saat gecenin 10.30 u beni gondermek istiyor diye gittim cantayı cıkardım gelmiş zorla tutuyor beni surekli gitmek istiyorum diyon dedi bana bende sen git dedi. Bende gurur var ki toplanıp gidicem dedim zorla sıkıyor beni bende elini ısırdım bıraksın da cantayı alım diye saniirm şiddetli ısırdım beni cekti duvara boğazımı ttutu gitmiceksin dedi. Yahu bir uşuyorum dedim bunalri dedin yaotin birakfa gdieyim diyorum yok dedi. İnanın geceden beri ağladım durdum sadece yarım saat oda ayagimda bebek salalrken uyudum o kadar . Aklım allak bullak aileme gitsem daha kardeşim boşandı geldi onun acısı var onalrda bende ikiye katlarim derdi e surkeli imalar laf sokmalar belkife benden bıkıp kocan haklı bile derler. E kalsam kocam herşeye ofkeli tahammulu yok ben sabırsız.... İşin icinden cıkamıyorum arkadaşlar empatik crvapalr8nixi bekliyorum teşekkurler.