herkese selamlar.. şimdiden verilecek cevaplar icin teşekkur ederim.. aslında cevabını bildiğin bir soru sormuşsun diyen olacaktır belki ama cevremde anlatabileceğim kadar guvendiğim biri yok malesef.. olabildiğince kısa ve tarafsız şekilde anlatmaya calışacağım...

3 ay once bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım yani o aylardır ısrar ediyordu arkadaşıma tanıştır diye ama mesleği falan kafama takılıyor ve hayır diyordum. hem bi boşluk anıma denk geldi sanırım duygusal acıdan yani hem de gorunuş olarak hoş bir adam olunca bi tanışalım dedim. her şey cok guzel başladı, ustume duşmeler, ilgi alaka, surekli alttan almalar... derken gun be gun bana bağlandığını hissediyordum.. arada 'sen gercekten benden hoşlanıyor musun? cidden benle evlenir misin? (yaşlarımız kucuk değil, ilk gunden bu yana gundemdeydi bu konu), ilerde gecim sıkıntısı cekersek benden uzaklaşır mısın?' diye sorular soruyordu bu arada aramızda az da olsa statu farkı var ama gelirimiz yakın ve en karakarterini de cok beğenince buna takılmadım hic, bu soruları da buna bağlıyordum.

aradan gecen haftalar sonunda ben de kaptırdım kendimi, ikimiz icinde duygusal acıdan cok tatmin edici bir ilişki oldu yani cok duygusal demezseniz (o yengec ben akrep burcuyum bu arada) bakışından bile anlıyordum sevgisini, uzaktayken bile yanı başımda hissettiryordu...

olayın kopma noktasına gelince, son zamanlarda evlilik lafını fazla dillendirmeye başlamıştı, ben de istiyordum tabi aramızda duğun dernek mevzuları konuşulmaya başlandı.. ancak her turlu nazımı kaprisimi ceken, yaşlı annesine babasına bebek gibi bakan bu merhametli adam konu maddi yeterliliğe gelince gerilmeye başladı.. konular uyutmuyor beni, yemek yiyemiyorum diye gezdi bir hafta.. hatta konuşurken sesinin titrediğine şahit oldum.36 yaşında olmasına rağmen birikimi yokmuş, işini anne babasının tek evini satarak kurmuş ve anladığım kadarıyla geliri bana anlattığı kadar hic değilmiş... ben bunları tam olarak sonra oğrendim ve surec icinde de bu konuda biraz ustune gttim sanırm, ama bana boyle anlatmadığı icin oldu bu biraz da sanırım. son gun aramızda basit bir nedenden inatlaşma oldu. asla benimle restleşmeyen adam birden rest cekmeye başladı inceldiği yerden kopsun, falan diyerek.. iki saat kus kalamayan adam gunlerce aramadı beni.. ilk gunler arayacak rahatlığı vardı bende sanırım ama sonra cok mu ustune gittim o gun falan diye kendimi suclamaya başladım ve sessiz gecen 4 gun sonunda ben aradım onu... ama o da ne? benimle gunluk koşuşturmasını bile konuşurken sevgisini hissettiren adam buz gibi olmuştu bu surecte.. kendime bile yetemiyorum ben sana istediğin sevgiyi veremem.. git de kal da diyemem falan diye ortada laflar ediyor.. daha onceki kavgalarımzda asla boyle yapmazdı.. once bana cok nazlı, kaprislisin dedi ama bu benim huyum biraz da ve cozmuştu beni iki guzel soze sinirim geciverir... sonra asıl sorununu yine sesi titreyerek anlattı; ben onu hor gormuşum bunu ima etti, ben de bana karşı acık olmadığını icin ustune gittiğimi, eğer şimdi tamam derse birlikte bir cıkış yolu bulabileceğimizi soyledim ama yanaşmadı. kafam karışık falan dedi, ben de ustume duşeni yaptığımı bundan sonra elimden bir şey gelmeyeceğini (yani bir daha arayamazdım) soyleyerek ilişkiyi bitirip kapadım telefonu. aradan gecen 5 gunun sonunda helallik isteyen bir mesaj attı cevap vermedim...

şimdi siz her şey acık secik ortada zaten neyini soruyorsun, diceksiniz ama dediğim gibi yine de zorlanıyorum anlamakta.. daha 10 gun once aşkımdan olen adam mı bu her şeyi bıcak gibi kesip giden adam? anlam veremiyorum. kandırıldım demek zor geliyor ya da... uzun oldu epey kusura bakmayın, zahmet edip okuyan cevap veren herkese teşekkurler şimdiden...