Merabaynnn sevgili yoldaşlarım;
Konuma hemen girmek istiyorum ama olmuyor. Hani burada bazı arkidişlerimşz varya , vaktinizi almayayım filan yazıyorlar. Hah beni vakti olmayan okumasın lutfen

Kolay değil 5 gun ban almışım ve icimde volkanik yanar dağlar patlamış

Evet en son gocamın paralara konmuştuk el birliği ile. Adam o gunden sonra beni cezalandırıp sevişmeyi kesti

Neyse tamam tamam konuma giriyorum.
Kızcemle ( gormemişin bir bebeği olmuş , her konuda bahsetmiş ) avm de geziniyorduk. Tabi o gun bol ağlamalı , ısırmalı ve sac cekmeli bir gundu. ( Neden bu detayları verdiğimi parmaktan sonra anlayacaksınız. ) Kenimizi zar zor dışarı attık. Tabi ben yine yıldız tilbeden halliceyim. Mor eşofman altı ve uzerime de sarı bişi giymişim. Sırtımda pembe bi canta hxhshdh
Kızıma yemek yedirmeye calıştığım sırada eski bir arkadaşımın bana seslendiğini duymamla , hayır olamaz hissini gecirmem bir oldu. Bir dondum ki arkamı iş yerinde en cok alay ettiğim

Konu konuyu actı ‘ ayh canım sen nolmuşsun boyle ‘ diye sordu

İcinden eminim sovmuştur . Neyse sonrasında bana calışmayı duşunmuyor musun diye sordu. Bende o an gaza geldim ’ o kadar teklif var ki , değerlendiriyorum ’ dedim xhhdhdjd O kadar yalan soylediğim belliydi ki kadın guldu

Calıştığı yerin eski patronumun yeni firması olduğu ve benim pozisyona birini aradıklarını soylediler. Ne kadar para goz olduğumu bildiği icin de direkt maaşı soyledi

Tabi benim gozlerden hemen dolarlar falanlar fışkırfı

Bi anda bi ağlama sesi duydum, ana ben anneydim… Sonra uzun uzun duşundum. Ben şimdi bu bebeyi bir bakıcıya bıraksam en iyi ihtimal 4000 gidecek ve uzun sureli de ayrı kalacağız. Me bileyim sacma gelecek ama hic bir şeyinden haberim olmayacak. Ote yandan maddi olarak rahatlamak uzere olduğunuz bir donemdeyiz.
Annene bırak diyecekler , asla bırakmam. Yazık değil mi yahu kadınlara ? Tam rahat edecekken bir de benim bebekle mi uğraşsın. Zaten yakın da oturmuyoruz. Sabah trafiğinde 1 saati bulur gitmem.
Ama bir yandan da deli gibi calışmak ve eski hayatımın hic olmazsa ufak bir kısmıyla avunmak istiyorum.
Calışan annelere sormak istiyorum , zorunluluk olmasa da calışır mısınız ?
Kopuk bir ilişkimiz olsun istemiyorum kızcemle.
Hadi beni bi aydınlatın

NOT : Kucuk japon balığım 10 aylık bir kızce