Bir de dağın başında gorev yapıyorum acili gebelik testi icin meşgul etme diyenlere soyleyeyim; burada kadın dığum doktoru yok! Aile hekimim yok! Ve kendi doktorum acile git değerine bak hemen dedi. Bilmeden etmeden yazın siz.. eleştirin bacım. Kusun kininizi gunluk dalga gecme limitinizi ustumde tamamlayın. Allah kalbinize bir gram iyilik versin ya. Ne kabasınız!!
Ekleme1:
İnsanlar sizden yardım istediğinde anlamaya calışmayıp dalga gecen zeki tayfa; umarım aynı durumu yaşarsınız. Elinizde klavye icinizdeki cirkinliği nereye sacsam diye bir o konu bir konuya giriyorsunuz. Hep aynı kişiler aynı uslup kendinizi ne sanıyorsunuz?? .
Ekleme2: iyi niyetle beni anlayan arkadaşlarım allah razı olsun.
Ekleme3: kimseye doktoru eleştirin demedim? Benim durumumu yaşayan sonradan sağlıklı gebeliği olan oldu mu diye sordum. Asıl sorum buydu ama konum taşınmasın diye başlığı boyle atmak durumunda kaldım.
Ekleme4: benim de doktor arkadaşlarım var hic birinin hastasına Gıcık bir bakışla “heveslenme” diye bir kelime kullandığını sanmıyorum. Ve mesleği beni enterese etmiyor. İnsan ilişkileri ve sosyal beceriler herkeste olmalı. Oğretmen doktor polis farketmez. Neyse sizde olmadığı icin anlayamazsınız. Boşverin.
Arkadaşlar merhaba birine anlatmazsam icim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda ucuk bile cıktı