Mune lutfen konumu kapatın, hatta hesabımı kapatın bu kadar onyargılı hicbirşey bilmeden dalga gecen kendince bana ders vermeye kalkan nezaket yoksunu “insan” Ların bulunduğu bir sitede kalmak istemiyorum. yazık.
Bir de dağın başında gorev yapıyorum acili gebelik testi icin meşgul etme diyenlere soyleyeyim; burada kadın dığum doktoru yok! Aile hekimim yok! Ve kendi doktorum acile git değerine bak hemen dedi. Bilmeden etmeden yazın siz.. eleştirin bacım. Kusun kininizi gunluk dalga gecme limitinizi ustumde tamamlayın. Allah kalbinize bir gram iyilik versin ya. Ne kabasınız!!
Ekleme1:
İnsanlar sizden yardım istediğinde anlamaya calışmayıp dalga gecen zeki tayfa; umarım aynı durumu yaşarsınız. Elinizde klavye icinizdeki cirkinliği nereye sacsam diye bir o konu bir konuya giriyorsunuz. Hep aynı kişiler aynı uslup kendinizi ne sanıyorsunuz?? .
Ekleme2: iyi niyetle beni anlayan arkadaşlarım allah razı olsun.
Ekleme3: kimseye doktoru eleştirin demedim? Benim durumumu yaşayan sonradan sağlıklı gebeliği olan oldu mu diye sordum. Asıl sorum buydu ama konum taşınmasın diye başlığı boyle atmak durumunda kaldım.
Ekleme4: benim de doktor arkadaşlarım var hic birinin hastasına Gıcık bir bakışla “heveslenme” diye bir kelime kullandığını sanmıyorum. Ve mesleği beni enterese etmiyor. İnsan ilişkileri ve sosyal beceriler herkeste olmalı. Oğretmen doktor polis farketmez. Neyse sizde olmadığı icin anlayamazsınız. Boşverin.

Arkadaşlar merhaba birine anlatmazsam icim rahat etmeyecek ağlayıp duruyorum salak gibi dudağımda ucuk bile cıktı hemen konuya gireyim; ben 5 gunluk gecikme sonucu dun evde test yaptım pozitifi gordum, akşama doğru kan vermek icin hastaneye gittim. Neyse sonuclar cıktı değerim 31,5 muş. Biz eşimle bir heyecanlandık neye uğradığımızı şaşırdık, ilk deneyimimiz bu sonra acildeki doktor beni yanına cağırdı. Cok heveslenme dedi pat diye değerin cok duşuk kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi. Ben oylece kaldım. İnsan once bir yumuşatarak hani hayırlı olsun ama istersen değerlerini takip ettir her turlu ihtimal var falan der. Yuzume karşı oyle deyince eşim de ben de bir tuhaf olduk. Sonra araştırdım evet soylediği ihtimaller var ama insan da oyle birden soylemez ki ya.. bu konu cok hassas bir konu yaşayanlar bilir. Bulunduğum ilcede kadın doğum doktoru yok, bir hafta sonraya randevu alabildim ancak şehir merkezinden zaten cok yeni olduğu icin muhtemelen sonra gel diyecek. Ay sinirlerim cok bozuk sizin başınıza boyle birşey geldi mi acaba? Boyle duşuk bir değerle sağlıklı ilerleyen oldu mu?