Merhaba arkadaşlar kısaca benim derdim. Evlendiğimizden beri eşim ile memleketimizden farklı yerlerde yaşıyoruz. Memleketimizde benim kendi annemler ve kayınvalidemler yaşıyor. Fakat gecen gun kendi memleketimizden cok iyi bir iş teklifi aldık ve oraya yerleşme durumumuz ortaya cıktı. Fakat ben kayınvalidemler ile hic anlaşamıyorum kayınvalidem de kayınpederimde cok zor insanlar herşeyi yargılarlar ve burunlarını sokarlar şimdi bizimde ailemize cok dahil olacaklar korkusu var. Eşimin onları durduracağını hic sanmıyorum cunku ona gore hicbirşey yapmıyorlar tam aksi ben onlara saygısızlık yapıyorum diye duşunuyor laftan anlamıyor benim rahatsızlıklarımı pek takmıyor. Bu konu dışında bize cok sahip cıkar gercekten cok iyidir ama ailesi ileDaha oncesinde cok problemler yaşadık onlara karşı icim cok ofke dolu hatta bebeğimi bile onardan kıskanıyorum sevmesinler istiyorum o kadar negatifim onlara karşı. Şimdi onlarla aynı şehirde olmak beni cok rahatsız ediyor nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım? Aslında yapmam gereken belli kafama takmamalıyım sonucta evim ayrı olacak diyorum ama olmuyor rahatlatamıyorum kendimi onlara karşı yaptıklarından dolayı cok ofke doluyum asla hayatıma dahil olmalarını istemiyorum. Zor bir durumda kaldım