Merhaba kızlar, nasip olursa beklediğimiz bir para var, o para ile Ev bakıyoruz ama butcemiz kısıtlı. Oyle luks hayallerimiz yok. Butcemiz belli zaten. Ama Mustakil hayalimiz var. Butcemixe yeten evler ya cok cok eski oturulamayacak halde ya da kucuk ya hic bahce yok falan. Ama Şimdi Ev almazsak da ileride toplu para erir gider. Bi daha da zor. Herşey zamlanıyor. İleride cocuk istediğimiz icin calışma durumum olmayabilir o yuzden kredi ceksek bile cok az miktarda cekebiliriz. Şimdi bi ev bulduk, metrekaresi iyi, bahcesi de var, evi alınca elimize de 100 bin belki biraz ustu para kalacak gibi bide kredi cekersek o var ama tadilat lazım.
Şimdi olay şu
Ev 2+1, kaba inşaatı sıvası bitmiş gibi duşunun evi, parkeler yok yani onceden bir parke olup soktur olayı yok, biz sıfırdan yaptıracağız, yalıtım, doğalgaz yaptıracağız. Duvarlar tavan falan fena değil. Sizce ne kadar tutar, Ev yaklaşık 100 metrekare? Resimden baktık mutfak banyo tuvalet konusunda fikrim yok. Evin geri kalanına baktığımızda onların da kotu olmadığını duşunduk. Mutfağı şimdilik hazır mutfaklardan yaptırırız, banyo tuvaleti bilemiyorum. Cok lukse kacmayı duşunmuyoruz butcemiz neye yeterse o.
Ev yarım ve parasız kalmaktan da korkuyorum. Ama asıl korkum ustalar. İşi baştan savma yaparlarsa veya yarım bırakırlar falan kalırız yolda. Arkadaşım ufak Bi tadilat icin gunlerce ustanın peşinden koştu. İc anadoludqyız bu arada.
Tecrubeli arkadaşlar varsa fikir alabilir miyim? Teşekkurler