Merhaba kızlar 2 senelik evliyim 6 aylık bir bebeğimiz var. Eşimle ilk başlarda cok iyiydik. Bundan 6 ay once eşim kendisine dukkan actı sanayide, calışma saatleri o kadar yoğun ki, ara sıra erken geldiği olsa da (erken dediğim 9 da falan) genel olarak sabah 8 de gidip gece 11-12 lere kadar calışıyor. Cumartesi ve pazar gunleri de dahil. Orda burda gezmiyor evet calışıyor cok yorulduğunu da farkındayım ama her ne kadar eşime uzulsem de bir şekilde bir şey bulup illa ustune gidiyorum. Oğlumuzun doğumuyla dukkan acması aynı doneme geldi ve ben cok yalnız kaldım gunduzleri bir şekilde geciyor annemle falan goruşuyorum ama akşam saate bakıyorum mesela 7 oluyor eşimin gelmesine daha 4-5 var oluyor işte ordan sonrası gecmiyor bana. Eve gelmesini dort gozle bekliyorum geldiginde tvyi aciyor eline de telefonu alıyor yuzume bile bakmıyor. Calışıp gec geldiğine bisey demiyorum ama geldikten sonraki o ilgisizliği, aynı evin icinde 2 yabancı gibi o kadar ağrıma gidiyor ki. 2 gunde bir kavga etmeye başladık artık kendimden bile bunaldım aynı şeyleri soyluyorum diye ama elimde değil bir soguklugunu hissediyorum bisey hissediyorum direk konuyu acıp tartışma cıkarıyorum. Eşim sacmalama ne diyosun ya sonra konuşuruz bağırma bu kelimelerden başka bisey soylemiyor ben istiyorum ki tartışcaksak tartışalım ama yok tartışmıyor bile benimle bazen ben soylenirken uyuyakaldığı bile oluyor sinirden ağlıyorum. Kavga bile edemiyorum adamla. Bende kendimi cekeyim diyorum ama yok huyum değil yani illa konuşcam icimdekini dokucem. Ona gore kendisi cok ilgili, ben anlayışsızım tamamen boyle duşunuyor. Sevdiğini soylemeyeli,icten sarılmayalı gunler oluyor. Eksik hissediyorum. Allaha şukur ailem yanımda cocuğum yanımda ama eşimden yana eksik hissediyorum. Bağırması cağırması yok kotu bir huyu asla yok ama tarif edemediğim bi ilgisizligi soguklugu var inanın kavga etse daha iyi benimle biliyor musunuz bana kendimi o kadar onemsiz hissettiriyor ki. Tabi gelip gorseniz hic bisey yapmıyor ama goz goze bile gelmeyişimizle o kadar mesafeli hissettiriyor ki bana. Bu aksam mesela 9 da geldi cerez istedi koydum tamam elinde telefon goz goze bile gelmedik Oğlumuzla biraz ilgilendi hatta cıktık arabayla turladık ama yok o soguklugu hep hissettim az once yatağa yattigimizda tatlı tatlı soyledim soğuk gibisin dedim bir derdin mi var bisey mi var dedim gene ne sacmaliyosun demeye başladı. 2 dkda uykuya dalmış bende başım ağrıyor dedim uyudugunu farketmemistim kalk doktora gotureyim diye bağırdı istemiyorum dedim istemiyosan ne diye uyandiriyosun gece gece gene ne yapmaya calışıyorsun diye başladı cocuk bile uyandı sesinden. Şimdi salonda oğlumu sallıyorum kendisi orda mışıl mışıl uyuyor burda benim agladigimdan habersiz. Ne yapmalıyım kendimi cekmeli miyim cok mu ustune duşuyorum fazla mı ilgi bekliyorum? Ne derler biraz da cool mu goruneyim ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım. Ben istiyorum ki akşam gelince biraz sohbet edelim sarılalım koltukta oyle uzanalim aslında o kadar masum şeyler istiyorum ki ama hep bahanesi yorgunluk ve bu durum beni artık cok yormaya başladı lutfen bi akıl verin
Bu arada yaşımızı soranlar olur eşim 32 ben 26 yaşındayım edebiyat ogretmeniyim ama calışmıyorum bu ara şiire sardım bu durumlardan daha da melankolik oldum artık