Merhaba arkadaşlar insan bazen cok caresiz kalabiliyor boyle bir konunun buralarda olması cok sacma degilmi sizcede ama denize duşen yılana sarılırmis ben cok gec evlendim bir yıl oldu 27 yaşında evlendim bizim ailede genetik sanırım abim 29 yaşında annem icine dert etti surekli abimide bizide kendini de bu konuda yıpratıyor oğlumun murvetini goremicem diye buda haliyle insanlari bir arayış icine surukluyor ama nasipten ote koy Yok bazen nasip karşına cikmayinca cıkmıyor şimdiki kızların hep sevgilisi var musait kız bulamıyoruz ki konuşalım ve uzgunum ama yeni nesiller hep dış gorunuşe konfora bakıyor abdestinde namazında abim onune gelen kızla konuşmaz konuşmaya bile cekinir olması gerektiğibi davranıyor aslında helali haramı biliyor gidipte bir kıza konu acıp konuşmaz bunu ayıp olarak gorur bu yuzden kız bulamiyor bizden bekliyor ebizde elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca olmuyor bu sitelere guven olurmu hic siteden evlenen insanlar taniyormusunuz veya evlenmek isteyip gercekten ciddi bir evlilik isteyen tanıdık kızlarımız yokmu instegram diye birşey var uzaktan sohbet edip guven sağlanınca yuz yuze goruşulur guzel ve iyi duşununce herşey olur ama onemli olan guven ve durustluk yardımcı olursanız sevinirim bu konuma sacma diyip linc etmeyin lutfen soz konusu anne olunca murver olunca yarın birgun annenize birşey olsa hep icimize batacak goremedi murveti diye sırf bu sebepten buraya kadar geldim