Arkadaslar busefer en yakin dostlarimdan biri icin aciyorum konuyu. Canı gunlerdir cok sıkkın ve bende ask konusunda cok caylagim zaten, ikimizde olanlara anlam veremedik...
Neyse arkadasim bir Adamla tanisti zannedersem Adan 34-35 yasinda. Baslarda Adama ilgisi yoktu ama adam cok kibar bir sekilde allem etti kallem etti gonlunu aldi. Gercekten bana anlattiklarindan biliyorum adam cok kibar davraniyordu, en guzel yerlere goturuyordu. Sen cagir hemen gelirim, seni ozledim goruselim lutfen diye sarip sarmaliyordu hep arkadasi. Benim sevgilim olurmusun diye teklif etmis ve arkadas kabul etmis.
Sadece birkac gun sonra bir noktadan sonra adamin arayip sormasi kesik kesik olmaya basladi. Saatlerce ortadan kaybolmalar. Bazen ertesi gun cevap vermeler bazen hic cevap vermemeler.. kopukluk oldu. Sonra birgun arkadasta ona cevap vermedi. 3 saat sonra adam buna anlasildi tesekkurler yazmis.
Oda ne anlasildi neye tesekkurler yazmis ve cevap yok. Aksam kendisini ariyor cevap yok. Davranisina bir anlam veremiyorum dogru durust konusalim diye mesaj atiyor yine cevap yok. Bidaha oda onu aramadi. 5 gun once oldu bunlar.
Instagramdan takiplesiyorlardi hala arkadasim surekli gezip tozarken Story atiyordu oda bakiyordu hep. Dun arkadasim bir resmini yukledi Instagrama ve adam bunu gorunce kendisini takipden cikarmis.
Arkadasim cok uzgun cunki hala hu hodugu ozluyor ve davranislarina anlam veremiyor.
Sizce bu hoduk davranisinin sebebi ne?