kısa gececeğim; semtimde 3 ay once denk gelmiştim ona yol vermişti arabadayken şans eseri bir gun sonra karşılaştık bu sefer arabdan inip yanıma doğru yurudu fakat ben geri cekildim bir kac gun sonra tekrar karşılaşınca bu sefer takip etti fakat ben cok cabuk heyecan yapan biri olduğum icin eve girdim evi oğrensin diye ama anlamdı buyuk ihtimalle ondan sonra 3 hafta gormedim taki daha demin dışarıdaydım markete giderken gordu onun gittiği yol farklıydı sonra araba ile dondu benim yoluma gecti ama inmedi bir iki dk sanırım benim gelmemi bekledi ama ben gidemedim kahretsin! Yuzu sanki hep tanıyor muşum gibi samimi korkmadım hareketlerinden sadece tatlı bir telaş sonradan hatırladım ki onceden de ruyamda gormuştum aynı kişiyi ve bir kez daha kaybettiğim icin oturdum şu an ağlıyorum sanki hep olması gerekiyor Muş gibi bir his veriyor ve sadece gorduğum ile biliyorum ne adını ne hakkında hic bir şey bilmemek cidden aşırı canımı yakıyor aynı yerde olduğumuzu anladım fakat hep cıktığım saate denk gelmez ki ya bir daha denk gelemezsem bu neyin tarifi sizce bir daha gorursem ne yapmalıyım bu kadar kacmak iyi mi