Merhabalar hanımlar,

Belki hatırlayanınız olur. Bir sure once 'Ayrı Dunyaların İnsanı' olduğumuzu duşunduğum biri icin konu acmıştım. O zamandan bu zamana kadar yine goruşmeye devam ettik, ediyoruz. Bu sırada daha fazla şey yaşadım. Gozlemleme imkanı buldum.

Bu adam durust bir adam. Yalanı, dolanı, entrikası yok. Duz biri. Bir sure once birlikte kaldık. Gece bilmem kac kere, ben derin uykudayken saclarımı okşamasına uyandım. Sinirli anlarımda hunharca soylensem de, kalbini de kırsam bir kere ağzını acıp kotu bir soz soylemedi. Acıktım derim elleri kolları dolu dolu gelir. Taksi şoforu olduğunu soylemiştim size. Bazı sabahlar gelip ısrar kıyamet onca trafiğe girip, absurt bir yerdeki işyerime bırakır. Zaten şimdiden butun arkadaşlarıyla tanıştırdı beni. Bunlara bakıp bu adamın bana onem verdiğini, hisleri olduğunu fazlasıyla biliyorum, hissediyorum.

Gelelim fazlasıyla negatif olan yonlerine. Gecmişimiz, şu anımız, geleceğimiz iki zıt kutup. Ailelerimiz, aldığımız eğitim cok cok farklı. Gecen gun bendeyken gece 2de yuksek volumde bağırarak arkadaşıyla konuşuyor mesela. Sonucta apartmanda yaşıyoruz ve en dikkat ettiğim konudur insanları rahatsız etmemek. İşi gereği surekli birtakım kavga-şiddet iceren olaylar yaşıyor.
Gecen gun patronumun bir iş platformundaki profilini gosterdim. Aldığım tepki 'L*vuğun tekiymiş'. Neden cunku adam aşırı derecede cool giyinen, gorunen, New York'ta okumuş, kibar biri.
Yine gecen gun işyerinde yılbaşı partisi duzenlendi. İnsanlar sevgililerini vs. getirdiler. Ortama uyum sağlayamayacağını duşunduğumden onu davet etmedim.
Gelecek odaklı duşunduğumde de, zaten işim gereği muhtemelen yurtdışına gideceğim. Hadi kaldım diyelim, evlensek işten gelip haldır huldur yemek yapıp muhtemelen yere fırlattığı corapları toplayan bir kadın moduna girerim. Eşine yardım edecek turden bir erkek değil.

Mantıklı duşunursek bu iş olmaz değil mi hanımlar? Şimdi guzel hoş da sonradan cok yıpranırım, mutsuz olurum diye duşunuyorum. Ama şu an onu hayatımdan aniden cıkarma duşuncesi bile kalbimi daraltıyor. Ne yapacağımı bilemediğimden cok huzursuzum.
Sizlerin değerli yorumlarınızı merakla bekliyorum. Beni girdiğim cıkmazdan KK kurtarır diye duşunuyorum..