Merhaba kızlar, aklımı yiyip bitiren her gun ağlamaktan icimi cıkaran bir derdim var. Daha onceki mesajlarımda da vardır, pko olduğum icin cocuğumuz olmuyor. Doktorum bu ay aşılamaya gecmemizi istedi ve haftaya başlamam icin adet sokturucu verdi, adetimin 3. gunu de cağırdı. Fakat şoyle bir durum var bana aşılama surecinde 2 gunde bir gelip yumoşlara bakmamız gerektiğini ve aşılama gununden sonra 3 gun kadar evde yatabilirsem cok iyi olacağını soyledi. Ama cok yoğun calışıyorum. Doktora 2 gunde bir nasıl gidip takip yaptıracağımı ve nasıl aşılama sonrası dinleneceğimi bilmiyorum. Hatta aşılama gunu bile nasıl izin alırım bilmiyorum. Eşimle de konuştuk yok olduramadık. Daha once klomen+catlatma iğnesi kullandığımda doktorum akşam gec saatlere kadar hastanede olduğu icin iş cıkışı gidiyordum fakat bu doktorum en gec akşam 6ya kadar hastanede iş cıkışı gidemem, oğle aram sadece 30 dakika o yuzden oğle arası da gidemem. Patronlarla konuşup izin isteyemem cunku cocuk yapmamı istemiyorlar. Cocuk icin tedavi olduğumu duysalar her şey değişir. Bilmiyorum, bir turlu cıkar yol bulamıyorum. Ozellikle calışanlar siz nasıl gecirdiniz bu sureci, nolur bir akıl verin?