Hanımlar iyi akşamlar.

Doğumuma 2.5 ay kadar kaldı Allah'ın izniyle. Benim ailem ve eşimin ailesiyle ayrı ayrı ve uzak şehirlerdeyiz. Eşim ve ben eşimin ailesiyle konuşmuyoruz. Eşimle ailesi ev meselesi (uzun hikaye) yuzunden cok yuz goz oldular ve araları bozuldu. Benim kimseyle bi sorunum olmadı bire bir. Bi iki ufak duşuncesizlik yaptılar bana. Ben de arada kaynadım. Ben de konuşmadım. Onlardan kimseyle konuşmuyorum onlar da benimle.

Eşim "ne kimse gelsin, ne arasınlar istemiyorum. Gerekirse bi aracıyla ileteceğim annem gelmesin doğumda filan" diyor.

Neyse gecen bebeğe alışveriş yaparken eşim bi ara "annem surpriz yapıp gelir mi acaba, hic sanmıyorum gelmez, ben de istemem" dedi ama benim icim bi kotu oldu. Bu ilk bebeğimiz. Ben nasıl yanımda annemi istiyorsam o da istiyor bence. O gun de buruk olacağını duşunuyorum annesi olmazsa. Annesi beni hic aramadı sormadı.
"Başına bela mı istiyosun" diyeceksiniz ama ben uzuluyorum bu duruma. Doğumda buyukluğu ben yapıp kayınvalidemi arayıp "anne benim kapım acık, istersen cık gel" desem nasıl olur acaba? Sırf eşim icin... Yoksa benim icin hicbir onemi yok