Dun nişanlımla uzun suredir birlikte bişey yapmadıgımız icin dukkanına gittim yemek yedinkten sonra eşya bakmaya gitcektik bana eşyadan sonra annemgile oturmaya gidelim dedi sinir oldum ama tamam dedi .
Eşya olayında bişey bulamadıgımız icib gerildik ve o sırada bana pazar kahvaltısına gelirmisin bize dedi ( aramızda 1 saatlik yol mesafesi var ) siz cok erken yapiyosunuz kahvaltıyı gelebilmem icin 8 de cıkmam lazım uyanamam ki dedim .
Daha sonra bi cafeye oturduk . 1 ay oncesinden yılbaşında baş başa kalalım doğum gunumu de kutlamadık (cenaze vardı) bak cok bunaldık ikimiz vakit gecirelim dedim . Tamam dedi şuraya mı gitsek buraya mı gitsek diye konuşuyoduk . 1 hafta once bi plan yapamadıgımız icin tartıştık bidaha konu acılmadı. Dun bi kac mekan aradı bende boyle şeyler son gune bırakılmaz yer kalmamıştır dedim .
Oda bana sen hayatımda olmasaydın ben yılbaşını kutlamazdım sen istiyosun diye istiyorum dedi . Bende tamam bende istemiyorum ozaman isteksizsin zaten dedim .
Oda bana zaten duğunumuze 5 ay kaldı annem evde olmamı isteyebilir oğlum kuruyemiş yiyelim birlikte yemek yiyelim zaten gitcen diye duşunebilir . Hem yarın cok iş olur benim cok yukum var para kazanmam lazım zaten bugunde sen gelcen diye cok muşteriyi erteledim dedi.
Ben şok oldum benim derdim mekan mekan gezmek değil işten cıktıktan sonra gelsen bile tamam derdim tek istediğim yanında olmaktı dukkanda bile otururdum dedim . Oda gidememişiz gibi duşun evlenince birlikte vakit geciririz dedi . Bende sana 1 ay oncesinden bak doğum gunumu kutlamadık biyerlere gitcektik gidemedik demiştim dedim nişanlımda bana senin doğum gununu kimse hatırlamadı bile ben kutladım sadece dedi Sonra ben ağlamaya başladım niye boyle canımı yakmak icin konuşuyosun dedim oda sakinleştirmeye calıştı fln ben ağlamaya devam ederken hadi bize gidelim annem bekliyo dedi 10 dk arayla bunu soyledi bende şu halime bak yuzum gozum şiş dedim oda makyajını duzeltirsin gecer bişey olmaz bende sinirle makyaj yaptım bak hic ağlamamış gibiyim hazırım gidelim istediğin olsun dedim .
Gittik rol yaptım ve dunden beri buz gibi oldum ozur diliyo telafi edicem izin ver bugun birlikte gecirelim diyo ama nafile siz olsanız ne yapardınız?