Merhaba belki bazılarınız bana kızacak 1 tane varyaa daha ne istiyorsun diye ama gercekten caresizim

Oğluma bir kardeş istiyorum ama olmuyor Dunyada tek başına kalsın istemiyorum

22 yaşında evlendim 1 sene sonra kendi isteğimizle (6 ay icinde) normal yollarla hamile kaldım 24 yaşında normal doğum yaptım. Allaha şukur 12 yaşında dunya yakışıklısı bir oğlum var. 3 sene oncesine kadar calıştım oğlumu zor şartlar altında buyuttuk cunku buyuklerimiz ceşitli sebeplerden bakımına pek yardımcı olamadılar. Ben 5 kardeşim eşim 3 biz oğlumuzunda en azından 1 kardeşi olsun istedik.
3 senedir denememize rağmen başarılı olamadık. Bu arada iki ayrı dr'a gittim ilk gittiğim dr daha once cocuğum olduğu icin olabileceğini soyledi muayeneye zaten adetimin 3. gunu cağırmıştı. Bu gun git yarın gel veya uc gun sonra gel şeklinde beni oyaladı her gittiğimde ultrasona soktu yumurtam catlamıyormuş sadece bunu soyledi bir sonraki ay yine gittim yine aynı şeyler Bu arada yumurtamda kist varmış kucuk bir şey adetlerimde duzensizleşmeye başlamıştı zaten. Bir kac ay yine seyrine bıraktık. Sonra g.o.paşa hastanesimde Gulcan Hanıma gittim o da aynı şeyleri soyledi 2 ay hormon testleri uyguladı bana yaşım 36 olduğu icin yumurtlama kalitem duşmuş tabi kist olduğunu o da soyledi olcumlerini yaptı kist buyumuyor zararsız dedi Glucophage diye bir şeker hapı ve folik asit verdi. Glucophage hem zayıflamamı hemde yumurtlama kalitemi arttıracakmış kilo ver 6 ay sonra yine gel dedi
Anlamıyorum benim neden cocuğum olmuyor neden tup bebek tedavisi tavsiye edilmiyor 2 cocukta sgk tup bebeği karşılıyormu????? yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkurler