Bir insan ailesinden soğur mu? Evet soğuyor Muş! Cocukluğumdan beri dediklerinden cıkmadım okula vermeyip kursa verdiler sesim cıkmadı zorla kapattılar sesim cıkmadı annem hasta cocukluğumdan bu yana ona bakıyorum eve annelik yapıyorum yine sesim cıkmadı yani tam olarak her şeyi yapabileceksen kendileri sırf kendilerine rahat geliyor diye hep beni kotu hissettirdiler pandemi surecindeyiz evin annelik yuku bendeyken etmedikleri lafı bırakmıyorlar ustelik bende onlar gibi hastayken bunların yanı sıra her şeye susuyorken kendim icin en ufak bir şey yapınca o… muamelesi goruyorum renkli bir elbise giymek ya da tırnak uzatmak ya da gidip bir kitaba yatırım yapmak resim cizmem bunlar onlara batıyor istiyorlar ki onların emirlerine amade kalayım ve evet babam acık acık dedi senin bizden başka işin olmamalı bunları yazarken bile cocukluğumun gencliğimin elimden alınmış olmasını hatırlamak o kadar canımı yakıyor ki ne sevgi gordum ne başka bir şey kendi zorlamam ile okula başladım yemin ederim iyi yere geleyim istemiyorlar yalandan kızımı vermem ayağı yapıyorlar millete Oda eve bakıcak biri kalmaz diye odleri kopuyor hic diğer kızlar gibi hayatım olmadı ne bir arkadaş cevresi ya da bir ilk aşk hep korktum hep cekindim onlar yuzunden ve evlenmekten de bu yuzden korkuyorum cunku bu kavramlar ne bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız intihar etme derecesine geldim