Herkese merhaba,
Uzunca bir suredir aklıma takılan bir konuyu cok kişiye anlatmayı sevmediğim icin buraya yazmak istiyorum. Konu biraz uzun ve flort ile ilgili olduğunu baştan belirteyim. Kapsamlı anlatmak istiyorum, sıkışıp kaldığımı hissediyorum artık.

2018 sonlarında ablamın nişan mekanına yakın ark ile girerken bana bakıp donup tekrar baktığını gordum. Ama gozlerim miyop olduğu icin kaşını gozunu net goremedim. Cok onemsemedim. İceride bir arka masamıza daha sonra oturduğunu fark ettim. (iceri kısımda yakın masada olduğu icin gordum miyop derece yuksek değil.) Arkadaşıma bir şey soylerken kulağına eğildiğimde tam arasındaydı ve gozgoze geldik. O an hissettim ark soyledim ne hissettin dedi. Ben bu adamla evlenicem dedim.

(burada evlenicemden kasıt hissettiğim duyguydu 2018 den beri gelinliğik ile oturup peri masalı gibi kimseyi beklemediğimi belirtmek istiyorum. Ama farklı bir his yaşadım kimseye hissetmediğim, birde miyop derece yuksek değil uzakta olan birinin goz rengini goremiyorum mesela ama gunluk olarak beni zorlamıyor)

Nişanda babam ile tanışmışlardı ertesi gunu faceden babamı ekledi. Oradan cok stalk yaptım. Koyu gs li biri baya cevresi var falan. Kafamdan duğunde bir ortam olur tanışırız gibi senaryolar vb şeyler olsada malesef olmadı.

Duğunde ben ablamı tek foto cekerken eniştem salona bakıp gelenleri soylerken bir an onuda soyledi ve yanında bir kadınla gelmiş dedi. Tabi benim butun moral gitti. Duğun burnumdan geldi. Bakmaya calıştım caktırmadan ama miyopluk goremedim kadını(ileri derece değil ama yuzu net goremiyorum kaş goz vb)

Oyle olunca ben avukat olduğunu faceden anladığım icin Googledan arattım. Koyu gsli ve onların taraftar sayfasında duğun davetiyesini gordum. Evli olduğunu o kadını da eşi olduğunu duşunerek bıraktım stalk yapmadım kimseyede durumdan bahsetmedim. (kadın ablasıymış)

Aradan 1.5 yıl gecti babam facede bir şey yapmamı istedi anasayfada gordum baktım. Eşi ile hic fotosu yok, kendi kendime insan eşinin niye fotosunu paylaşmazki dedim yakın ark bahsettim sencede ilginc değil mi diye. Ark belki boşanmılardır dedi orada yandı bende. Biraz derin bir stalk yaptım evet boşanmışlardı. Bende tekrardan bir umut oldu. Cunku ben cok boyle duyguları kolay yaşayan biri değilim. Zor seven bir tipim maleaef

Pandemi evdeyiz şu bu derken ark konuştum anlattım beni gazladı lar ben mart sonu Nisan başı gibi instagram dan ekledim. Kabul etti oda istek yolladı. Tabi ben bir kac ay once babama instagram acıp onu takip ettiğim icin paylaşımlarını biliyordum zaten

Doğum gunu oldu kutladım bir kac kere konuşma gecti. Tanıdıklara ilgili aynı memleketliyiz ortak tanıdıklarımız var ama birbirimizi tanımıyoruz ailelerde tanımıyor. Tabi konuşurken oğrendim onun halası ve benim teyzem cok yakınmış evlenmeden oncehalası annemlerin koyune gelin gelmiş, bende bu yaz tanıştım.

Ben bu sırada boşandığı icin guvendiğim kişilere sordum cok tanıyan cıkmadı uzaktan iyi aile vb şeyler duydum. Bir yandan da stalk yapmaya devam ettim. Babasının akciğer kanseri olduğunu oğrendim. Ailesine duşkun biri arada hikaye atıyor babasına uzuluyor baya. Sanırım bu son donem biraz ağırlaştı cocukları cok gelmeye başladı. Sadece tahmin bu.

Biz eylul ekimden beri hic yazışmıyoruz. Kafamda netleştiremiyorum bir yandan babası hasta bunu mu duşunsun diyorum bir yandan insan iki kelam yazardı demek ki istemiyor diyorum. En yakın arkadaşımın babası kanserden vefat etti. Oda bana o donem gozum kimseyi gormedi insanın psikolojisi farklı oluyor dedi.

Bir yandan yanında olmak gibi keskin bir duygu hissediyorum ama bir yanım bu durumda yazman ne kadar mantıklı diyor. Bu konuyu nasıl ilerleteceğimi bilmiyorum. Konu acılsa ben stalk yaptım oradan gordum gecmiş olsun mu diyeyim. Yani kaldım arada ilerlemiyor da bir şey arada ozlu sozler paylaşıyor aklıma eski eşini unutamadı mı acaba diye de geliyor. Yani nereye gitsem bilemiyorum. Tanışmak isteyenlere hayır diyorum bir kere evet dedim ama vicdanım kabul etmiyor. Surec beni de yoruyor boyle gitsin istemiyorum. Bana fikir verirseniz cok sevinirim.

(eniştemin tanıdığı ama enişteme soylemek istemiyorum, hem cok yakın değilim hemde başka birinin konusunu yanımda rahat konuştuğu icin guvenemiyorum)

Şunu da eklemek istiyorum. 4 senedir beklenti ile beklemiyorum evli olduğunu sandığım zaman diliminde ilişkim vardı yurumedi. Yazın başka kişiler ilede goruştum sadece goruştuğum kişilere bu duzeyde duydu hissetmeyince vicdanım hissimi gormezden gelmeye el vermedi. Yani bunu hissediyorum acaba adım atsam mı ama ekimden beri yazmıyor hic istemiyor mu arasında sıkıştım. Bu konuda yardım istiyorum.