merhaba arkadaşlar,
9 yıllık evli 7 yaşında bir kız cocuğu annesiyim. şuan da 10 haftalık hamileyim. eşimin surekli bir oğlu olduğunda babasının adını koyma isteği var. ben kesinlikle ailesini sevmem ama hic bir zaman saygısızlık etmedim etmem de. yıllardır eşimi bu isteğinden geri ceviremedim. kızıma hamile kaldığımda erkek olur da sevmediğim insanların ismi ile hitap ederim diye sevinemeden korkuyla oğrendim cinsiyetini. kız olunca Allah biliyor ya rahatladım kp ismini koymayacağım diye. hatta bu konu yuzunden yıllarca cocuk istemedim ama sırf bu konudan dolayı kızımı yalnız bırakmak istemedim bir tane daha cocuk duşundum rabbime şukurler olsun aratmadan hamile kaldım( sağlıkla da doğar inşallah). ama benim korkularım yine başladı ya erkek olur da eşim babasının adını koyar da cocuğumu candan ote sevemem diye. cocukları cok cok seviyorum , bu hamileliğim de isteyerek oldu fakat bu duşunceler beni yedi bitirdi. bir yandan dua ediyorum rabbim cahilliğime ver sen beni affet ne olursa olsun sağlıklı bi evlat nasip et diyorum bir taraftan da o adamın ismiyle nasıl sesleneceğim cocuğuma, her seslendiğimde nefretim artacak cocuğuma da ısınamayacağım diye korkuyorum. nolur beni rahatlatacak bir şeyler soyleyin , ne yapsam ne etsem kinim azalsa bu konuyu duşunmeyip cocuklarıma odaklanıp onlarla ilgilensem doğacak cocuğumu sevemeyecek mişim gibi hissetmesem. hepinize teşekkur cok ederim.