hanımlar, yeni yılın ilk gununden merhaba
hemen konuya giriyorum, gectiğimiz gun bir suredir internetten yazıştığım biriyle buluştum. acıkcası buluşmadan once muhabbetimiz arkadaşlık ile flort arası bir şeydi. buluşma sırasında da kendisiyle kesinlikle flortleşmeyi, bir şeyler yaşamayı, arkadaşlık dışına cıkmayı duşunmedim zira o enerjiyi almadım, bişey hissetmedim. bunu acıkca ona soylemedim ama keyifsiz bir buluşma değildi, mekan değiştirdiğimizde başka bir arkadaşına rastladık ve sohbete dahil olmasını sorun etmedim. hic bozulmadım ki normalde benim icin soğuma sebebidir, ilk buluşmada bir şekilde ucuncu kişinin olması. velev ki his olmayınca umurunuzda olmuyor boyle şeyler doğal olarak. ben de uzun zamandır icime kapanık, kendimi pek iyi hissetmediğim bir donemdeydim şimdilerde bu moddan cıkmaya calışıyorum. o akşam ucumuz guzel sohbet ettik kafam dağıldı, aslında iyi geldi. bu goruştuğum kişinin de cevresi falan geniş, bazı derneklere falan uye. duşundum ki kendisiyle bir dostluk kurabilirsem belki bu sayede onun cevresine girer ve farklı ortamlardan yeni insanlar tanışır, ben de sosyalleşmiş olurum. hatta belki o cevreden hayatıma ozel biri girer falan

tam olarak boyle duşunuyorum. fakat kafama şoyle bişey takıldı sonucta bu bir ''first date'' idi. buluşma sonrası mesaj falan atmadı ben de atmadım. dun akşamustu iyi seneler yazdım sadece yılbaşını kutlamak amaclı, aynı bicimde karşılık verdi. hic oyle konuşmayı uzatmaya calışmadı ben de calışmadım. mesajını beğenip gectim. sizce bu şahıs ilk mesajı ben attım diye ondan hoşlandığımı falan duşunmemiştir, değil mi? insanlar o kadar ufak şeylerden ego malzemesi cıkarıyor ki anlam veremiyorum artık temkinliyim herkese. sırf yazdım ettim diye kız etkilendi benden bak yazıyor kafasına girsin istemiyorum. amacım yukarıda anlattığım gibi kendimce. ben acık acık bişey hissetmedim demek yerine (internetten tanışılınca boyle bir beklenti oluyor insanlarda, hoşlandı mı hoşlanmadı mı tarzında) muhabbeti dostluk evresine cekeyim diyorum. ne dersiniz? yoksa hic yazmayayım bir dostluğumuz da olmasın mı? bence kendisi de anlamıştır aramızda bir elektrik olmadığını. karşılıklı olmadı zira o elektrik ama sohbetlerinden keyif aldım, guldum ettim neşem yerine geldi. insanları da kesip atmak istemiyorum sırf flortleşmedik diye, arkadaşlığa da ihtiyacım var bu aralar. siz olsanız ne yapardınız?