iyi akşamlar arkadaşlar. Normal de biri anlatsa gulup gececeğim , boşver aman diyeceğim bir konu başıma geldi ama ayni rahatlığı sergileyemiyorum. Sizlere yazmak istiyorum yanlışsam abartiyorsam siz soyleyin.
Dun akşam cocukları uyutup portmantomu temizlemeye başlamıştım. Bu arada iki tane kucuk ve her yeri dağıtan cocuklarım var. Neyse ben tam butun herşeyi doktum temizliyorum ust katımda oturan kayinvalidem geldi. Genel olarak iyi sayılacak bir ilişkimiz vardır. Neyse bana yardım etti gerek yok desemde sağolsun. atılıcaklari attık beraber duzenledik. Sonra iş bitti bana bu kadar gereksiz şeyleri tutma lazim olmayanlari at dedi bende birşey demedim neyse bugun cocuklara bakmaya geldi nasıl oldular diye buyuk oğlum atesliydi biraz. Sonra alakasiz bir muhabbetin icinde bana sende evi cop ev yapicaksin dedi. Bende dondum kaldim ne alakasi var dedim başka bir konuya gecti bende uzatmadim ama cok kotu oldum. Sonra bir akrabasinin gelininden bahsetti evi cicek gibi, cocuklarına tek başına bakıyor herseyini kendi yapıyor cok becerikli soyledi gitti birşey diyemedim ne denir ki ? Icim icimi yiyor soğuk mu davransam arayıp sormasam mı diyorum bana resmen laf soktu bende pislik icinde yaşamıyorum ama her dakika da temizlik modunda olamiyorum cocuklar dersler hastalıklar kendimde hastayım neyse durum bu arkadaşlar ben mi cok abartıyorum ?