Merhabalar,

Duzenli giden bir ilişkim var ortama 4 yıl once boşandım 1 yıl evli kaldım.
Erkek arkadaşı tum sureci biliyor ve hic sorun olmadı dile gelmedi. Olması gerektiği gibi..
Şimdi aileler tanıştı ve karşı tarafın davetiyle yemeklere vs gidildi. Bizim de cağırmamız bekleniyor sonrasında isteme olacak sanırım.
İlişkimiz ne zaman ciddi bir yola girecek bilmediğimizden hazır olduğumuz zamanı beklediğimizden o sırada benimle ilgili bu detayı paylaşmak istemedi. Sureci kestiremiyorduk bende sorun etmedim acıkcası.
İşler iyice ciddiye bindiğinden bunu ailenle paylaşacak mısın diye sorduğumda, sen ben biliyoruz gerisine gerek yok bence, hayatı paylaşacak olan biziz dedi. Kendi ailesi kendi kararı olduğundan peki dedim ve saygı duydum.

Şuanda herşey cok guzel, hic bir sorun yok. Ailesiyle mesafeliyiz , birbirmizi sevdik. Erkek arkadaşımın kararına peki diyerek devam mı etmeliyim yoksa bu konuyu irdelemeli miyim. Soylememesinde asla kotu bir niyet yok eminim. İlk bu konuyu konuştuğumuzda bilmeliler mi bilmemeliler mi kararını vermediğini soylemişti. Herşey bir duzene oturduğu icin bu noktadan sonra bilmeselerde olur diyerekte duşunuyor olabilir.

Bu arada ben kendi ailesi ve onunla ilgili bir durum olduğu icin her kararına saygı duyacağımı en başından belirttim. Hangi kararı verirse versin dahil olmayacağımı, asla şahsıma hitaben bir imada dahil bulundurmayacağımı vs soyledim zaten oda soylettirmez.

Şimdi erkek arkadaşımın kararına en başında dediğim ve yaptığım gibi saygı duyup, kendi ailesi ve ben ustume duşen herşeyi soyledim diyerek saygı duymaya devam mı etmeliyim yoksa illede soyle mi demeliyim.

Lutfen kırıcı yorumlarda bulunmayın. Cok teşekkur ederim