Selam kızlar. Ben 25 yaşındayım yuksek lisans yapıyorum ankarada oturuyorum. 4 aydır whatsapptan konuştuğum bir cocuk vardı istanbulda kendisi. Udemy eğitimi almıştım ondan internet uzerinden instagramdan eklemiştim tesadufen bir oyunla ilgili hikayesine cevap atınca konuşmaya başladık flortleşerek konuşuyorduk hep. Bu 4 ay icinde beniim başka flortlerim oldu zaten bundan onceki uzak ilişkimde aldatılmıştım bu cocuğa oyle buyuk şeyler hissetmek istemedim o yuzden. Ama bir kac hafta once ankaraya geldi bi semirden. Otel tutmştu birlikte kalalım falna dedi olur dedim. Cok sevimli ilerledi her şey birlikte playlist yaptık, tişortunu verdi, konuştuk guluştuk. Zaten şimdiye kadar bu kadar uyumlu olduğum biri olmamıştı konuşuruken anın buyusuyle seviştik. Ben buna senden hoşlanıyorum ama sevgili olmak icin acele etmek istemiyorum ama takılmak gibi bir amacım da yok dedim ben de oyle hissediyorum dedi. El ele tutuştuk, gezdik hep duşunceli davrandı bana. Surekli goruntulu konuşuyoruz gunaydın iyi geceler mesajı falan hep atıyoruz canım bitanemli de konuşuyoruz ama sevgili değiliz işte. Bu cocuk sevgili olmak ister mi bilmiyorum ben başta istemiyodum ama başkasıyla sevgili olursa diye de korktum cok hoşlanıyorum cunku. 2 hafta sonra sınavlarım bittiğinde tura katılacağız 2 gunluk. Acaba acıkca neler hissettiğimi soylesem mi yoksa korkutur muyum benimle sevgili olmak mı yoksa fuckbuddy gibi takılmak mi istiyor aafta kaldım.

Mezhebimle ilgili bir yorumlar da yazılmış, oncelikle ben musluman bir ailede buyumedim boyle bir inancım da yok ailem cok rahat insanlar. Bunu goz onune alarak yorum yapabilirseniz sevinirim.