Eşimle tanışma zamanları babam eşim icin mesleğin olduğu icin seninle sevdiği icin değil diyordu. Neyse evlilik aşamasında da hep boyle soylediler. Hamileyken babamın odu kopmaya başlamıştı. Olur da boşanırsam bana ve cocuğuma bakmak zorunda kalır falan diye. Hatta elin p.ci dedi cocuğuma. O gun evi inlettim bağrışlarımla zaten o gunden beri konuşmuyorum. Kac aydır bebeğimle iyidim ailemle konuşmuyordum bayadır. Bugun annem aradı. Bebekten dolayı ucretsiz izindeyim. Devlet memuruyum. Cocuğu bana bırak calışmaya başla dedi. Farklı şehirlerdeyiz. Nasıl olacak dedim. Calışmaya başla ucu bana dokunacak dedi. Nasıl yani dedim. El ele acımaz dedi. Ne demek istiyorsun dedim. Kocan boşar seni dedi. Aynı annem evliliğimin ilk zamanları calıştım kazandım eller yiyor şimdi demişti. Benim ailem neden boyle. Biri tarafından karşılıksız sevilebileceğimi asla kabul etmiyorlar. Ben sevilmeyi haketmiyor muyum? Cok kotuyum şu an. Cocukluğum tahmin edersiniz ki berbat gecti. Aileme rağmen huzurlu bir hayat kurmak istiyorum ama uzaktan bile beni mahvedebiliyorlar.