Hic hoşlanmadığım yapanları tasvip etmediğim şeyi bugun ben de yaptım.
Gunlerdir iş yerinde koşuşturuyorum ve artık bıktığım icin amirime gorev dağılımı yapması gerektiğini haksızlık olduğunu cok yorulduğumu yanımdaki kişinin elini bir şeye surmediğini soyledim tamam dedi ama gunlerdir oralı olmadı.
Yanımdaki elemanı bana Yardımcısı olsun diye gondermişlermişş dağılıma gerek yokmuş zaten ben cok hızlıymışım maşallahmış işi iyi yapıyormuşum vsvs
Bugun de yine bir sorumluluk verince. İşi yayaa yaya uzata uzata tekrar kontrol ede ede tam iki saatte yaptım. Hatta tekrar bi yazı isteyince yapmadım “bana soylemeyin işim var” dedim.
Normal ben 10 dk da yapar sonra kalan işleri temizlerdim. Bugun mesai bitimine doğru işi bitirince ( ayrıca cok zorlandığımı soylenip butun gun hayıflandım) kalan işleri diğer personel bitirdi.
Hic ama hic bana gore olmasa da on dakikalık işi yarım saatte yapacağım artık. 10 yıldır yapmadığıma da hayıflanıyorum. Ne enayiymişim 3-5 kişilik calıştım da takdir eden mi oldu.
Cok şaşkınım “bunu nasıl yapacağım bilmiyorum” diyen elemanda bana soru sorma işim var dedikten sonra bir guzel bitirdi işi.
Amirime de aşırı kırgınım calışan işi koparan iş bitirici olmanın bi b…a fayda etmediğini gostermiş oldu.
Emekli calışanlar gibi klavyeye on saniye de basıcam

Sizde durumlar nasıl yanlış mı yapıyorum boyle yaparsam kaybeder miyim bilmiyorum ama canım cok sıkkın bu adaletsizliğe