Merhaba arkadaşlar,

Kanalları 10 ve uzeri kapanan arkadaşlar yt a attığınız videolar her zaman aynı videolar mı yoksa surekli olarak farklı kategori mi calışıyorsunuz benim calışma şeklim şu şekilde duzgun bir kategori yakaladığım zaman ve kimse o kategoriden calışmamışsa 10 yakın o kategoriden kanal oluşturuyorum fakat gecenlerde yt bende toplu bir kıyım yaptı 38 kanalım uctu ve bu kanallar cok temiz acılmış kanallardı iclerindeki videolarsa 20 yi gecmez aşırı bir spam yok yani videoları her zaman kaliteli olarak atmaya calışırım soru şu benim 3 adsensem var ve bu zamana kadar hic bu kadar kanalım kapanmadı hatta spam dan kanalım kapanmadı diyebilirim.

Şoyle bir şey fark ettim : Youtube acaba atılan videoların iceriklerini adsense den takip ediyor mu boyle bir şey olabilir mi??
Cunku sadece 3. adsensem de boyle bir olay yaşadım ve sadece bu hesabımdaki 38 kanal uctu actığım kanalları 1 ve 2. adsensem de de kullandım dolayısı ile kanalla ilgili olsa bu 2 hesabımda ki kanallarında ucması gerek ama 1 tane bile ucmadı

değerli yorumlarınız bekliyorum..

selamlar..