Cocukluğumdan beri kilo sorunu yaşıyorum aynı zamanda 18 yaşından beri diyabetim ve troidim var. Haftalarca cabalayıp iki kilo verip bir gunde fazlasıyla alabileceğim şahane bir metabolizmam var. Diyestisyene git demeyin ozeli devleti cok gittim olmuyor gercekten kilo veremiyorum. Şuan yaşım 31 ve 97 kiloyum. Boyum 1.58. Aynaya bakmak kendimi gormek bile istemiyorum o dereceye geldim artık. Spora da gittim yuruyuşte yaptım hicbir şekilde istikrarlı bir kilo verişim olmadı. Doktorum da benim gibi bunlardan sonuc alamayan hastaların ameliyat olması gerektiğini hatta coğunun bu sayede insulinlerden bile kurtulduğunu soyledi. Denemek istiyorum zayıflamak sağlıma kavuşmak mağzalarda 50 beden kıyafet aramak istemiyorum hepsi babanne tarzı şeyler kendimi genc hissetmiyorum ruhum cekildi. Ailem bu konuda bana destek olmuyor. Ameliyatlar sonucu olen insanlar olduğu icin olumlu bakmıyorlar ama bu şekilde de heran bircok sağlık sorunu oluşup uzun yıllar goremeyebilirim belkide. Bu ameliyatı olan cok arkadaşım var bu arada hepsi bir yıl olmadan hedeflerine vardılar en azından toplum icinde normal insan gorunumundeler. Bana ise onune gelen akıl vermeye calışıyor hatta kilolı ve cirkin gorunduğum icin iş ortamında da yalnız kalıyorum. Ailemde destekci değil. Eşimde değil. Bu arada 2.5 yaşında bir oğlum var. Ben surekli yorgun ve mutsuz olduğım icin cocuğuma da yetişemiyorum. Gezemiyorum guzel guzel fotoğraflarımız yok cunku ben hepsinde ekranı kaplıyorum ayı gibi cıkıyorum
Umarım yargılanmadan dalga gecmeden birileri beni anlar burada

guncelleme:
Merhabalar yorum yazan herkese cok teşekkur ederim dun doktorumla goruştum bana ameliyattan once birde iğne tedavisi denemeyi onerdi. Bu iğne hem zayıflatıp hemde şekeri dengeliyormuş. Fakat iğneyi kullananlarda pankreatit riski oluşuyormuş. Nadir de olsa sonucta bir risk var. Kararsız kaldım epey. Acaba bu iğneyi kullanan var mı??